Zonnepanelen Noord-Holland


zonnepanelen Noord-Holland
Zonnepanelen kopen in Noord-Holland: er zijn een hoop voordelen. Wanneer u in Noord-Holland woont heeft u een hoog aantal zonuren binnen uw bereik! In Haarlem zijn er gemiddeld 1920 zonuren per jaar. Zonnepanelen brengen in Hoorn ook genoeg op door gemiddeld 1833 zonuren. Vergelijk dat met bijvoorbeeld Gelderland, daar ligt het gemiddelde veel lager: slechts 1585 zonuren per jaar.

Noord-Holland heeft dus een gunstige ligging voor de aankoop van zonnepanelen. Er is ruimte genoeg en de zonuren liegen niet. In 2050 wil Nederland energieneutraal zijn. Noord-Holland helpt goed mee met een investering in duurzaamheid en energiebesparing. Deze investering is 200 miljoen in de aankomende 4 jaar. "Zonne-energie is een belangrijk onderdeel van onze toekomstige (duurzame) energiemix.", aldus de website van de provincie. Benieuwd hoe u mee kunt helpen?


Zonnepanelen kopen in Noord-Holland


zonnepanelen kopen Noord-Holland

MetDeZon is pionier op het gebied van zonnepanelen in Noord-Holland. Lokale installateurs van MetDeZon installeren de zonnepanelen zelf. Hierdoor ervaart u veel persoonlijk contact, zowel bij de offerte-aanvraag als bij de installatie. De adviseurs en installateurs van MetDeZon zorgen voor een helder advies, soepele installatie en een maximale opbrengst van zonnepanelen.

Zonnepanelen kunnen op veel manieren op uw dak worden geplaatst. Heeft u bijvoorbeeld een plat of schuin dak? Zijn er obstakels op het dak, of is het dak leeg? Valt er schaduw op het dak? Dat zijn allemaal vragen die er toe doen. Wij beantwoorden ze allemaal voor u! Bent u nieuwsgierig geworden? Vraag dan eenvoudig een offerte aan via onderstaande knop.


Opbrengst

De opbrengst van zonnepanelen in Noord-Holland is zoals eerder vermeld goed. De zon schijnt veel en dat betekend een hogere opbrengst dan wanneer u in het Westen van het land had gewoond.

Zonnepanelen zijn idealiter op het Zuiden gericht. Een goede hoek is ook belangrijk. De beste hoek voor zonnepanelen is 35 graden. Is dit mogelijk bij u thuis? Dan kunt u veel geld besparen. De opbrengst van 10 Deluxe panelen (3.200 WP) is per jaar gemiddeld 2.820 kWh.

Bent u benieuwd wat u kunt besparen?


Rendement

Het rendement van zonnepanelen in Noord-Holland is hoog omdat de zonuren hoog zijn. Hoe hoog is afhankelijk van de exacte locatie waar u woont. Wilt u precies weten wat het rendement is? Vraag dan een offerte aan! U zorgt er ook voor dat uw woning CO2-neutraal wordt.

De terugverdientijd van zonnepanelen in Noord-Holland is gemiddeld 7 jaar. Hierna zijn er nog veel jaren waarin u kunt profiteren van zonne-energie. Zonder extra kosten. Met zonnepanelen heeft u weinig onderhoud. Dit kunt u, als dat al nodig is, vaak zelf doen.


Subsidie Noord-Holland


Er is geen standaard subsidie voor zonnepanelen in de provincie Noord-Holland. Voor subsidies kunt u vaak uw gemeente benaderen. Er zijn geen landelijke of provinciale subsidies op zonnepanelen meer. De reden hiervan is dat zonnepanelen op zichzelf al een hoge opbrengst hebben. Sommige gemeenten bieden nog wel lokale subsidies aan op zonnepanelen.
Veelgestelde vragen


 
Kun je zonnepanelen kopen in Noord-Holland?
Ja, in Noord-Holland zijn zonnepanelen een verstandig idee. Door het hoge aantal zonuren profiteert u optimaal van zonnepanelen.
Zit er subsidie op zonnepanelen in Noord-Holland?
Nee, in 2020 is er geen subsidie voor zonnepanelen in Noord-Holland. Neem contact op met uw gemeente om de lokale subsidies te bekijken.
Hoelang duurt het voordat de investering is terugverdient?
De terugverdientijd van een volledige installatie is gemiddeld 7 jaar.

STUUR ONS EEN BERICHT

[email protected] | 085 401 1356