Zonnepanelen Den Helder

Den Helder, bekend om zijn strategische ligging en maritieme karakter, is ook steeds meer in de spotlight als het gaat om duurzaamheid. Zonnepanelen in Den Helder zijn niet alleen een slimme investering voor je portemonnee, maar ook een belangrijke stap richting een groenere toekomst.

15+

jaar ervaring

Zonnepanelen kopen in Den Helder?

Den Helder staat bekend om zijn strategische positie en maritieme karakter, maar ook om het aantal zonuren dat hoger ligt dan het landelijk gemiddelde. Dit maakt de stad bijzonder geschikt voor het investeren in zonnepanelen. Bovendien draag je als bewoner bij aan een groene toekomst en profiteer je van lagere energiekosten.

Zonnepanelen in Den Helder

Zonnepanelen kopen in Den Helder? De stad heeft een unieke ligging en hoog aantal zonuren. Hierdoor biedt Den Helder uitgelezen kansen voor het optimaal benutten van zonne-energie.

Zonuren in Den Helder

Den Helder is een van de zonnigste steden van Nederland, met een gemiddeld hoger aantal zonuren dan veel andere delen van het land. Dit maakt het een uitstekende locatie voor zonnepanelen.

Gemiddeld heeft Den Helder ongeveer 1.760 zonuren per jaar, terwijl het landelijk gemiddelde rond de 1.550 zonuren ligt.

Deze extra zonuren kunnen aanzienlijk bijdragen aan de efficiëntie en opbrengst van jouw zonnestroomsysteem.

Dak Geschikt ?

Niet elk dak is geschikt wanneer het aankomt op de installatie van zonnepanelen. In Den Helder zijn er echter veel daken die perfect gelegen zijn om maximaal te profiteren van het hoge aantal beschikbare zonuren.

 • Oriëntatie: Een dak gericht op het zuiden vangt meer directe straling.

 • Hellingshoek: Een hoek tussen 30 tot 35 graden wordt als ideaal beschouwd.

 • Schaduw: Probeer schaduwrijke plekken zo veel mogelijk te vermijden.

 • Staat van het Dak: Het dak moet goed onderhouden zijn.

Zet vandaag nog de stap naar duurzaamheid en begin met het besparen op je energierekening in Den Helder. Met de hogere zonuren en de kwalitatieve service van MetDeZon ben je verzekerd van een slimme investering.

MetDeZon zonnepanelen in Den Helder

Nadat je een offerte hebt aangevraagd krijg je een helder advies van MetDeZon. Zodra je het eens bent met ons advies, zal in de weken daarna de installatie al plaatsvinden. Over het algemeen zijn de zonnepanelen dan binnen 1 werkdag geplaatst.

1. Offerte aanvragen

2. Thuisbezoek

3. Montage

4. Energie opwekken


Vraag offerte aan

Altijd een oplossing die past


Wij werken uitsluitend met topmerken zoals Jinko, Solarwatt, SMA, GoodWe en Enphase. Deze merken staan garant voor lange levensduur en milieuvriendelijke productieprocessen. Ons team van professionals is continu bezig met innovatie en kwaliteitsbewaking om jou de beste kwaliteit te bieden.

Kies je voor zonnepanelen in Den Helder? Gemiddeld verdien je jouw investering binnen 4 tot 6 jaar terug. Vanaf dat moment geniet je van gratis stroom, wat deze optie niet alleen duurzaam maar ook financieel zeer aantrekkelijk maakt.

Gratis DakScan

Met onze gratis dakscan zie je snel of jouw dak geschikt is voor een zonnestroomsysteem. Zo ontdek je snel en eenvoudig hoeveel jij kunt besparen.

Financieringsmogelijkheden

Financieringsopties zoals leningen via Lender & Spender maken het mogelijk om zonder direct beschikbaar spaargeld toch te kunnen investeren in zonnepanelen. Dit betekent dat iedere huiseigenaar in Den Helder kan profiteren van zonne-energie, ongeacht hun huidige financiële situatie.

Zet vandaag nog de stap naar duurzaamheid en begin met het besparen op je energierekening in Den Helder.

Met de hogere zonuren en de kwalitatieve service van MetDeZon ben je verzekerd van een slimme investering.

Jouw dak kan de sleutel zijn tot duurzame energie en aanzienlijke besparingen. Maak dus gebruik van de unieke positie van Den Helder en start jouw reis naar energieonafhankelijkheid vandaag nog.

Onze klanten in Den Helder:

 • Jaap Oosterhof
  In 2013 een kompleet zonnepanelen pakket gekocht. Altijd goed gewerkt. Nu door een onhandigheid van mijzelf de connectors van de omvormer stuk. Na kontakt met MetDeZon snelle reactie. Zelfde dag vervangende connectors verzonden. Uitmuntende service.
  Jaap Oosterhof
 • Nicolaas Kabel
  Mijn 5 jr oude omvormer leek niet helemaal correct te werken. Opgestuurd ter controle maar probleem kon niet makkelijk gevonden worden. Binnen 3 dagen had ik een nieuwe omvormer in huis omdat MetdeZon dit de beste oplossing vond. Reparatie zou langer gaan duren. Topservice!
  Nicolaas Kabel
 • Marianne van der Sluijs
  Naar aanleiding van goede ervaringen van de buren, ook bij ons en onze zoon laten plaatsen. Nette, snelle werkers en prima service! Niks te klagen dus.
  Marianne van der Sluijs
 • Ageet Blom
  Heel goed geholpen, eerst zonnepanelen, 2 maanden later een compleet vernieuwde meterkast. De mannen werken heel hard en netjes, zeer tevreden!
  Ageet Blom
 • Marcel Kielliger
  Voor de 2e keer de installatie laten aanleggen door met de zon. Scherpe offerte, snelle levering, goed meedenken met de klant en positieve eerdere ervaring heeft mij weer doen besluiten om Met de Zon in Zee te gaan. Systeem werkt nu sinds augustus weer optimaal. Ik zal ze iedereen aan willen bevelen.
  Marcel Kielliger
 • Arne Janssen
  Wat veel bedrijven niet aan durven, doet Met De Zon het juist wel. Op ons Bitumen dak hebben ze snel en zeer vakkundig 8 panelen gemonteerd. Wij zijn zeer tevreden.
  Arne Janssen
 • Etienne Smets
  Op basis van advies van een vriend zonnepanelen besteld bij MetDeZon. Nette verkoper met een passend advies. Na ondertekening offerte al een plaatsingsafspraak binnen 8 weken. Bij plaatsing zeer kundige, vriendelijke jongens en harde werkers! Nette afwerking van de elektriciteit, ondanks de lastige hoekjes. Nu nog mooi weer!
  Etienne Smets

Tips om te verduurzamen

De meest duurzame
keuze in de markt

 


De Volger 6, 1483 GA, De Rijp

Zakelijke gegevens


KVK: 37150857
BTW: NL820685732.B01
Bank: NL97INGB0675572622