Begrijpelijk advies over gasloos wonen en energiebesparing

 

Wij geven onafhankelijk advies over energiebesparing en gasloos wonen. Wij komen bij je thuis om een opname van de woning te doen. 

15+

jaar ervaring

 

Slim besparen op energie

Wil jij weten hoeveel energie jouw huis verbruikt en hoe jij op je energierekening kunt besparen? Een energiescan kan jou helpen jouw huis comfortabeler en energiezuiniger te maken. Met een energiescan krijg jij concreet inzicht in jouw energieverbruik en hoe jij een lagere energierekeningen kunt krijgen. Goed voor de natuur én je portemonnee.

Onze onafhankelijke adviseur komt bij jou thuis om een opname van de woning te doen. De bevindingen verwerken wij in onze uitgebreide rekenmodellen. Op basis van de uitkomsten stellen wij een adviesrapport op met tenminste twee energiebesparingscenario’s, toegespitst op jouw woning.

Ik wil verduurzamen, waar moet ik beginnen?

En waar moet je nu echt op letten?

Allereerst is het belangrijk om jouw verbruiksprofiel op te stellen. Waar zitten de energiekosten? Hoogstwaarschijnlijk is dat de verwarming (veelal gas), of heb je een hoog elektriciteitsverbruik. Vervolgens is het belangrijk om jezelf een aantal vragen te stellen. Hoe lang wil je ongeveer nog in dit huis blijven wonen? Welke temperatuur vind ik comfortabel? Ga ik binnen nu en enkele jaren een elektrische auto kopen? Al deze zaken zijn van invloed op het ideale bespaar-scenario. 

Met een Energieplan op maat weet jij direct wat de mogelijkheden zijn om jouw woning te verduurzamen en waar rekening mee gehouden moet worden. Maar als je liever eerst zelf verder wilt oriënteren, neem dan deze gratis tip van ons mee:

Warmte die niet verloren gaat, hoeft niet te worden opgewekt. 

Goede isolatie is daarom altijd de basis. Is uw woning goed geïsoleerd? Kijk dan naar oplossingen met een hoge COP, zoals zonnepanelen, een airco, een warmtepomp of energiebesparende maatregelen.

Een energie advies op maat

Wij komen bij jou thuis om een opname van de woning te doen. Wij lopen de gehele woning na en onze bevindingen verwerken wij in onze uitgebreide rekenmodellen. 
Op basis van deze uitkomsten stellen wij een adviesrapport op met tenminste twee energiebesparingscenario’s, toegespitst op jouw woning. 

Met ons rapport heeft een compleet inzicht van de energieprestaties van jouw huis en weet jij exact welke verduurzamingsmaatregelen voor jou relevant zijn. 

Warmte die niet verloren gaat, hoeft niet te worden opgewekt

 

Het adviesrapport

Na het bezoek van onze adviseur ontvang je een uitgebreid adviesrapport. Soms brengt de deskundige gelijk enkele eenvoudige energiebesparende maatregelen aan, zoals een waterbesparende douchekop, een p1-meter van Homewizzard of ledverlichting. 

 

Na de scan ontvang je een verslag met onder andere:

  1. Tips hoe jij jouw energierekening omlaag kunt brengen
  2. Een beschrijving van kleine maatregelen die eventueel ter plekke zijn uitgevoerd
  3. Advies over belangrijke aanpassingen die je kunt laten uitvoeren
  4. Informatie over mogelijkheden voor subsidies en premies
  5. Inzicht in de terugverdientijd van je investeringen
  6. 2 of 3 scenario's met energiebesparende maatregelen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een energiescan

De meest duurzame
keuze in de markt

 


De Volger 6, 1483 GA, De Rijp

Zakelijke gegevens


KVK: 37150857
BTW: NL820685732.B01
Bank: NL97INGB0675572622