Zonnepanelen Hilversum

Denk je eraan om zonnepanelen in Hilversum te kopen? Steeds meer inwoners van deze prachtige gemeente kiezen ervoor om duurzame energie te omarmen. Met haar groene hart en focus op duurzaamheid is Hilversum de perfecte plek om te investeren in zonnepanelen.

15+

jaar ervaring

Zonnepanelen kopen in Hilversum?

Het aantal huishoudens in Hilversum dat zonnepanelen heeft laten installeren is aanzienlijk is. Een zonnestroom-systeem is niet alleen goed nieuws voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Zonnepanelen kunnen aanzienlijke besparingen op je energierekening opleveren. 

Zonnepanelen in Hilversum

Wanneer je overweegt om zonnepanelen te kopen in Hilversum, draag je niet alleen bij aan een duurzamere wereld maar verlaag je ook aanzienlijk je energiekosten op lange termijn. Hier zijn enkele essentiële aspecten waar je rekening mee moet houden.

Zonuren in Hilversum

Wanneer je zonnepanelen overweegt, zijn de zonuren in jouw regio cruciaal.

Gelukkig voor bewoners van Hilversum, is het aantal zonuren per jaar gunstig voor het opwekken van zonne-energie.

Met gemiddeld 1.650 zonuren per jaar biedt Hilversum een uitstekende locatie voor huishoudens en bedrijven om te investeren in zonnepanelen.

Dak Geschikt ?

Niet elk dak is direct geschikt voor zonnepanelen. Er zijn een paar factoren die bepalend:

 • Oriëntatie: Idealiter is je dak gericht op het zuiden, maar daken die naar het oosten of westen wijzen kunnen ook effectief zijn.

 • Hellingshoek: Een hellingshoek tussen 20° en 60° wordt als optimaal beschouwd.

 • Schaduw: Probeer locaties met veel schaduw te vermijden, aangezien dit de productiviteit van de panelen kan verminderen.

 • Staat van het Dak: Het is belangrijk dat jouw dak in goede staat verkeert voordat je gaat investeren in een systeem.

Als bewoner van Hilversum kan MetDeZon een DakScan doen om te bepalen of jouw dak geschikt is en hoeveel panelen er geplaatst kunnen worden.

MetDeZon zonnepanelen in Hilversum

Nadat je een offerte hebt aangevraagd krijg je een helder advies van MetDeZon. Zodra je het eens bent met ons advies, zal in de weken daarna de installatie al plaatsvinden. Over het algemeen zijn de zonnepanelen dan binnen 1 werkdag geplaatst.

1. Offerte aanvragen

2. Thuisbezoek

3. Montage

4. Energie opwekken


Vraag een advies aan

Altijd een oplossing die past


Wanneer je overweegt om zonnepanelen te installeren in Hilversum, biedt MetDeZon een aantrekkelijke optie. Je kunt rekenen op deskundig advies en hoogwaardige producten die perfect passen bij jouw woning en energiebehoeften. MetDeZon is gespecialiseerd in het leveren van kwaliteitsmerken zoals Jinko, Solarwatt, SMA, GoodWe en Enphase, waardoor je verzekerd bent van duurzame en efficiënte zonne-energieoplossingen.

Gratis DakScan

Een belangrijk voordeel van kiezen voor MetDeZon is de mogelijkheid om gratis een dakscan te laten uitvoeren. Hiermee wordt precies berekend hoeveel zonnepanelen er op jouw dak passen en wat ze jou kunnen opleveren. Dit maakt de stap naar zonne-energie niet alleen toegankelijker maar ook transparanter.

Financieringsmogelijkheden

Financieringsmogelijkheden zijn er volop bij MetDeZon. Als de investering initieel te hoog lijkt, kun je gebruik maken van gunstige leningsopties via Lender & Spender. Deze leningen komen met duidelijke voorwaarden en een vaste lage rente, waardoor je makkelijk kunt investeren zonder financiële druk. Bovendien biedt deze financieringsoptie de flexibiliteit om boetevrij extra af te lossen wanneer dat uitkomt.

Gemiddeld verdient zo'n investering zichzelf terug binnen 4 tot 6 jaar — daarna geniet je van gratis stroom die helpt jouw ecologische voetafdruk significant te verkleinen.

Met deskundige adviseurs klaar om jou persoonlijk te begeleiden, garandeert MetDeZon dat jij maximaal profiteert van jouw investering in groene energie.

 

Onze klanten in Hilversum:

 • Jaap Oosterhof
  In 2013 een kompleet zonnepanelen pakket gekocht. Altijd goed gewerkt. Nu door een onhandigheid van mijzelf de connectors van de omvormer stuk. Na kontakt met MetDeZon snelle reactie. Zelfde dag vervangende connectors verzonden. Uitmuntende service.
  Jaap Oosterhof
 • Nicolaas Kabel
  Mijn 5 jr oude omvormer leek niet helemaal correct te werken. Opgestuurd ter controle maar probleem kon niet makkelijk gevonden worden. Binnen 3 dagen had ik een nieuwe omvormer in huis omdat MetdeZon dit de beste oplossing vond. Reparatie zou langer gaan duren. Topservice!
  Nicolaas Kabel
 • Marianne van der Sluijs
  Naar aanleiding van goede ervaringen van de buren, ook bij ons en onze zoon laten plaatsen. Nette, snelle werkers en prima service! Niks te klagen dus.
  Marianne van der Sluijs
 • Ageet Blom
  Heel goed geholpen, eerst zonnepanelen, 2 maanden later een compleet vernieuwde meterkast. De mannen werken heel hard en netjes, zeer tevreden!
  Ageet Blom
 • Marcel Kielliger
  Voor de 2e keer de installatie laten aanleggen door met de zon. Scherpe offerte, snelle levering, goed meedenken met de klant en positieve eerdere ervaring heeft mij weer doen besluiten om Met de Zon in Zee te gaan. Systeem werkt nu sinds augustus weer optimaal. Ik zal ze iedereen aan willen bevelen.
  Marcel Kielliger
 • Arne Janssen
  Wat veel bedrijven niet aan durven, doet Met De Zon het juist wel. Op ons Bitumen dak hebben ze snel en zeer vakkundig 8 panelen gemonteerd. Wij zijn zeer tevreden.
  Arne Janssen
 • Etienne Smets
  Op basis van advies van een vriend zonnepanelen besteld bij MetDeZon. Nette verkoper met een passend advies. Na ondertekening offerte al een plaatsingsafspraak binnen 8 weken. Bij plaatsing zeer kundige, vriendelijke jongens en harde werkers! Nette afwerking van de elektriciteit, ondanks de lastige hoekjes. Nu nog mooi weer!
  Etienne Smets

Tips om te verduurzamen

De meest duurzame
keuze in de markt

 


De Volger 6, 1483 GA, De Rijp

Zakelijke gegevens


KVK: 37150857
BTW: NL820685732.B01
Bank: NL97INGB0675572622