Zonnepanelen Uitgeest

In Uitgeest is de toekomst groen, en jij kunt daar deel van uitmaken. Met een groeiend aantal huishoudens dat kiest voor zonnepanelen, zet Uitgeest stevige stappen richting duurzaamheid. Het is niet alleen een slimme investering in je eigen toekomst, maar ook in die van de planeet.

15+

jaar ervaring

Zonnepanelen kopen in Uitgeest?

Zonnepanelen kopen in Uitgeest? Investeren in een zonnestroomsysteem betekent investeren in jouw toekomst en die van de planeet. Ondanks de initiële kosten van zonnepanelen, leiden ze tot een significante besparing op jouw energierekening. 

Zonnepanelen in Uitgeest

Wat is belangrijk om op te letten bij de aanschaf van een nieuw zonnestroomsysteem? Ten eerste zijn de zonuren van belang voor de opbrengst van het systeem. Daarnaast moet jouw dak geschikt zijn voor zonnepanelen.

Zonuren in Uitgeest

In Uitgeest geniet je van een gunstig aantal zonuren per jaar. Dit maakt de regio bijzonder geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen.

Gemiddeld schijnt de zon in Uitgeest zo'n 1750 uur per jaar.

Deze hoeveelheid aan zonlicht betekent dat jouw investering in zonnepanelen niet alleen duurzaam is maar ook economisch aantrekkelijk.

Met elk uur dat de zon schijnt, wek je zelf groene stroom op en verminder je jouw energierekening aanzienlijk.

Dak Geschikt ?

Het is belangrijk om te weten of jouw dak geschikt is voor het plaatsen van zonnepanelen. Er zijn een paar factoren waarmee je rekening moet houden:

 • Oriëntatie: Idealiter is jouw dak gericht op het zuiden, maar oost- of westgerichte daken kunnen ook voldoende energie opwekken.

 • Hellingshoek: Een hoek tussen 30 tot 35 graden wordt als ideaal beschouwd.

 • Schaduw: Het is belangrijk dat er zo min mogelijk schaduw valt op de plek waar je panelen wilt plaatsen.

 • Staat van het Dak: Controleer of jouw dak in goede staat is en het gewicht van de panelen kan dragen.

MetDeZon kan een inschatting maken over hoeveel panelen jouw dak kan huisvesten en welk type paneel het meest geschikt is voor jouw behoeften. Doe de DakScan!

MetDeZon zonnepanelen in Uitgeest

Nadat je een offerte hebt aangevraagd krijg je een helder advies van MetDeZon. Zodra je het eens bent met ons advies, zal in de weken daarna de installatie al plaatsvinden. Over het algemeen zijn de zonnepanelen dan binnen 1 werkdag geplaatst.

1. Offerte aanvragen

2. Thuisbezoek

3. Montage

4. Energie opwekken


Vraag offerte aan

Altijd een oplossing die past


Bij MetDeZon werken we uitsluitend met A-merken zoals Jinko, Solarwatt, SMA, GoodWe en Enphase. Deze merken staan bekend staan om de lange levensduur en milieuvriendelijke productieprocessen. Zo garanderen we jou de beste kwaliteit, voor een scherpe prijs.

In Uitgeest maakt de keuze voor zonnepanelen een groot verschil. MetDeZon biedt jou de kans om niet alleen bij te dragen aan een groenere wereld maar ook aanzienlijk te besparen op je energierekening. Door het gebruik van hoogwaardige materialen en technologieën is jouw investering binnen 4 tot 6 jaar terugverdient. Daarna profiteer je van gratis zonnestroom.

Gratis DakScan

Onze adviseurs staan klaar om samen met jou de perfecte samenstelling van zonnepanelen voor jouw situatie te vinden, waarmee maximaal rendement uit (eigen) groene stroom gehaald kan worden.

Met de gratis dakscan van MetDeZon wordt direct duidelijk hoeveel panelen er op jouw dak passen en wat de geschatte opbrengst zal zijn. 

Financieringsmogelijkheden

Bij MetDeZon begrijpen we dat niet iedereen direct over het benodigde budget beschikt. Daarom werken we samen met Lender & Spender om financieringsopties aan te bieden, waarbij heldere voorwaarden en een vaste lage rente centraal staan. Dit maakt het mogelijk om zonder spaargeld toch direct te beginnen met besparen.

 

Onze klanten in Uitgeest:

 • Jaap Oosterhof
  In 2013 een kompleet zonnepanelen pakket gekocht. Altijd goed gewerkt. Nu door een onhandigheid van mijzelf de connectors van de omvormer stuk. Na kontakt met MetDeZon snelle reactie. Zelfde dag vervangende connectors verzonden. Uitmuntende service.
  Jaap Oosterhof
 • Nicolaas Kabel
  Mijn 5 jr oude omvormer leek niet helemaal correct te werken. Opgestuurd ter controle maar probleem kon niet makkelijk gevonden worden. Binnen 3 dagen had ik een nieuwe omvormer in huis omdat MetdeZon dit de beste oplossing vond. Reparatie zou langer gaan duren. Topservice!
  Nicolaas Kabel
 • Marianne van der Sluijs
  Naar aanleiding van goede ervaringen van de buren, ook bij ons en onze zoon laten plaatsen. Nette, snelle werkers en prima service! Niks te klagen dus.
  Marianne van der Sluijs
 • Ageet Blom
  Heel goed geholpen, eerst zonnepanelen, 2 maanden later een compleet vernieuwde meterkast. De mannen werken heel hard en netjes, zeer tevreden!
  Ageet Blom
 • Marcel Kielliger
  Voor de 2e keer de installatie laten aanleggen door met de zon. Scherpe offerte, snelle levering, goed meedenken met de klant en positieve eerdere ervaring heeft mij weer doen besluiten om Met de Zon in Zee te gaan. Systeem werkt nu sinds augustus weer optimaal. Ik zal ze iedereen aan willen bevelen.
  Marcel Kielliger
 • Arne Janssen
  Wat veel bedrijven niet aan durven, doet Met De Zon het juist wel. Op ons Bitumen dak hebben ze snel en zeer vakkundig 8 panelen gemonteerd. Wij zijn zeer tevreden.
  Arne Janssen
 • Etienne Smets
  Op basis van advies van een vriend zonnepanelen besteld bij MetDeZon. Nette verkoper met een passend advies. Na ondertekening offerte al een plaatsingsafspraak binnen 8 weken. Bij plaatsing zeer kundige, vriendelijke jongens en harde werkers! Nette afwerking van de elektriciteit, ondanks de lastige hoekjes. Nu nog mooi weer!
  Etienne Smets

Tips om te verduurzamen

De meest duurzame
keuze in de markt

 


De Volger 6, 1483 GA, De Rijp

Zakelijke gegevens


KVK: 37150857
BTW: NL820685732.B01
Bank: NL97INGB0675572622