Zonnepanelen Hoofddorp

Hoofddorp is hard op weg een duurzamere gemeente te worden, en zonnepanelen spelen daarbij een cruciale rol. Met een toenemend aantal huishoudens en bedrijven die kiezen voor zonne-energie, zet Hoofddorp grote stappen richting een groenere toekomst. Jij ook?

15+

jaar ervaring

Zonnepanelen kopen in Hoofddorp?

Overweeg je zonnepanelen te kopen in Hoofddorp? Dan bevind je je op het pad naar een duurzamere en energiezuinigere toekomst. De keuze voor zonne-energie is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor jouw portemonnee. Met de stijgende energieprijzen en blijvende salderingsregeling is nu hét moment om te investeren in zonnepanelen.

Zonnepanelen in Hoofddorp

Hoofddorp transformeert snel naar een duurzame gemeente, en zonnepanelen spelen hierin een sleutelrol. Als je overweegt om in deze groene beweging mee te gaan, is het essentieel om de basis te begrijpen van wat Hoofddorp jou kan bieden op het gebied van zonne-energie.

Zonuren in Hoofddorp

Een cruciale factor die de efficiëntie van zonnepanelen bepaalt, zijn de zonuren.

Hoofddorp geniet jaarlijks van een aanzienlijke hoeveelheid zonlicht, waardoor het een ideale locatie is voor huishoudens en bedrijven om te investeren in zonnepanelen. Het gemiddeld aantal zonuren per jaar ligt rond de 1.500 uur.

Dit betekent dat er voldoende potentieel is om aanzienlijke energieopbrengsten uit jouw investering te halen.

Dak Geschikt ?

Niet elk dak is geschikt voor van zonnepanelen. Hou rekening met:

 • Oriëntatie: Idealiter is jouw dak gericht op het zuiden, maar oost- of westgerichte daken kunnen ook voldoende energie opwekken.

 • Hellingshoek: Een hoek tussen 30 tot 35 graden wordt als ideaal beschouwd.

 • Schaduw: Het is belangrijk dat er zo min mogelijk schaduw valt op de plek waar je panelen wilt plaatsen.

 • Staat van het Dak: Controleer of jouw dak in goede staat is en het gewicht van de panelen kan dragen.

MetDeZon kan een inschatting maken over hoeveel panelen jouw dak kan huisvesten en welk type paneel het meest geschikt is voor jouw behoeften. Doe de DakScan!

MetDeZon zonnepanelen in Hoofddorp

Nadat je een offerte hebt aangevraagd krijg je een helder advies van MetDeZon. Zodra je het eens bent met ons advies, zal in de weken daarna de installatie al plaatsvinden. Over het algemeen zijn de zonnepanelen dan binnen 1 werkdag geplaatst.

1. Offerte aanvragen

2. Thuisbezoek

3. Montage

4. Energie opwekken


Vraag offerte aan

Altijd een oplossing die past


Bij MetDeZon geloven we niet alleen in duurzaamheid maar ook in kwaliteit. We werken daarom uitsluitend met topmerken zoals Jinko, Solarwatt, SMA, GoodWe en Enphase die bekend staan om hun lange levensduur en milieuvriendelijke productieprocessen.

Gemiddeld is jouw investering in een zonnestroomsysteem binnen 4 tot 6 jaar terugverdient. Hierna profiteer je van gratis stroom.

Gratis DakScan

Met de gratis dakscan van MetDeZon wordt direct duidelijk hoeveel zonnepanelen op jouw dak passen en wat de geschatte opbrengst zal zijn. 

Financieringsmogelijkheden

Voor wie niet direct het volledige bedrag beschikbaar heeft voor de aanschaf van zonnepanelen biedt MetDeZon aantrekkelijke financieringsopties via Lender & Spender. Hiermee kun je met heldere voorwaarden en een vaste lage rente toch genieten van alle voordelen die zonne-energie te bieden heeft zonder financiële stress.

 

Onze klanten in Hoofddorp:

 • Jaap Oosterhof
  In 2013 een kompleet zonnepanelen pakket gekocht. Altijd goed gewerkt. Nu door een onhandigheid van mijzelf de connectors van de omvormer stuk. Na kontakt met MetDeZon snelle reactie. Zelfde dag vervangende connectors verzonden. Uitmuntende service.
  Jaap Oosterhof
 • Nicolaas Kabel
  Mijn 5 jr oude omvormer leek niet helemaal correct te werken. Opgestuurd ter controle maar probleem kon niet makkelijk gevonden worden. Binnen 3 dagen had ik een nieuwe omvormer in huis omdat MetdeZon dit de beste oplossing vond. Reparatie zou langer gaan duren. Topservice!
  Nicolaas Kabel
 • Marianne van der Sluijs
  Naar aanleiding van goede ervaringen van de buren, ook bij ons en onze zoon laten plaatsen. Nette, snelle werkers en prima service! Niks te klagen dus.
  Marianne van der Sluijs
 • Ageet Blom
  Heel goed geholpen, eerst zonnepanelen, 2 maanden later een compleet vernieuwde meterkast. De mannen werken heel hard en netjes, zeer tevreden!
  Ageet Blom
 • Marcel Kielliger
  Voor de 2e keer de installatie laten aanleggen door met de zon. Scherpe offerte, snelle levering, goed meedenken met de klant en positieve eerdere ervaring heeft mij weer doen besluiten om Met de Zon in Zee te gaan. Systeem werkt nu sinds augustus weer optimaal. Ik zal ze iedereen aan willen bevelen.
  Marcel Kielliger
 • Arne Janssen
  Wat veel bedrijven niet aan durven, doet Met De Zon het juist wel. Op ons Bitumen dak hebben ze snel en zeer vakkundig 8 panelen gemonteerd. Wij zijn zeer tevreden.
  Arne Janssen
 • Etienne Smets
  Op basis van advies van een vriend zonnepanelen besteld bij MetDeZon. Nette verkoper met een passend advies. Na ondertekening offerte al een plaatsingsafspraak binnen 8 weken. Bij plaatsing zeer kundige, vriendelijke jongens en harde werkers! Nette afwerking van de elektriciteit, ondanks de lastige hoekjes. Nu nog mooi weer!
  Etienne Smets

Tips om te verduurzamen

De meest duurzame
keuze in de markt

 


De Volger 6, 1483 GA, De Rijp

Zakelijke gegevens


KVK: 37150857
BTW: NL820685732.B01
Bank: NL97INGB0675572622