Zonnepanelen Amstelveen

Woonachtig in Amstelveen en overweeg je om zonnepanelen te kopen? Steeds meer inwoners van Amstelveen kiezen voor duurzame energieoplossingen, en zonnepanelen staan hoog op de lijst. Met gemiddeld 1.500 zonuren per jaar biedt Amstelveen uitstekende kansen om te profiteren van zonne-energie..

15+

jaar ervaring

Zonnepanelen kopen in Amstelveen?

De gemeente Amstelveen heeft als doel gesteld om in 2040 energieneutraal te zijn. Dit maakt het een interessante tijd voor huiseigenaren om de overstap te maken. Kies jij ook voor zonnepanelen?

Zonnepanelen in Amstelveen

Overweeg je zonnepanelen in Hilversum te kopen? Dan ben je op weg naar duurzaamheid en energiebesparing. Maar, waar let je op?

Zonuren in Amstelveen

Amstelveen geniet van een aanzienlijk aantal zonuren per jaar, wat het tot een ideale locatie maakt voor het plaatsen van zonnepanelen.

Met gemiddeld 1550 zonuren per jaar kan jouw investering in zonne-energie niet alleen bijdragen aan een lagere energierekening maar ook aan een schonere planeet.

Deze gunstige weersomstandigheden betekenen dat je panelen meer energie kunnen genereren, waardoor ze sneller rendabel zijn.

.

Niet ieder dak is geschikt

Niet elk dak is automatisch geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen. Er zijn enkele factoren waar je rekening mee moet houden:

 • Oriëntatie: Idealiter is jouw dak gericht op het zuidwesten tot zuidoosten.
 • Hellingshoek: Een hellingshoek tussen 20° en 60° wordt als optimaal beschouwd.
 • Schaduw: Vermijd daken met veel schaduwvorming door bomen of omliggende gebouwen.
 • Staat van onderhoud: Een goed onderhouden dak zonder grote reparaties nodig is essentieel voordat je investeert in panelen.

Voordat je besluit over te gaan tot aankoop, is het verstandig om een persoonlijke DakCheck uit te voeren. Zo beoordelen onze adviseurs of jouw dak geschikt is en hoeveel panelen er geplaatst kunnen worden. 

MetDeZon zonnepanelen in Amstelveen

Nadat je een offerte hebt aangevraagd krijg je een helder advies van MetDeZon. Zodra je het eens bent met ons advies, zal in de weken daarna de installatie al plaatsvinden. Over het algemeen zijn de zonnepanelen dan binnen 1 werkdag geplaatst.

1. Offerte aanvragen

2. Thuisbezoek

3. Montage

4. Energie opwekken


Vraag offerte aan

Altijd een oplossing die past


Energiekosten besparen wordt direct realiteit met MetDeZon zonnepanelen. Onze adviseurs staan klaar om samen met jou het optimale rendement uit jouw dak te halen. Door uitsluitend gebruik te maken van kwaliteitsmerken zoals Jinko, Solarwatt, SMA, GoodWe en Enphase garanderen we niet alleen duurzaamheid maar ook topkwaliteit.

Wanneer je de overstap naar duurzame energie overweegt, zijn zonnepanelen in Amstelveen een uitgelezen keuze. Gemiddeld verdien je jouw investering al binnen 4 tot 6 jaar terug, waarna je profiteert van gratis stroom. Dit maakt het niet alleen een milieubewuste, maar ook een financieel aantrekkelijke optie.

Gratis DakScan

MetDeZon biedt een gratis dakscan aan om te bepalen hoeveel zonnepanelen op jouw dak passen en wat deze jou kunnen opleveren. Deze service helpt je de perfecte samenstelling voor jouw situatie te vinden zonder dat dit je iets kost. Vul eenvoudigweg jouw postcode, huisnummer en verbruik in om binnen 1 minuut te zien hoeveel jij kunt besparen.

Financiering

Financiering hoeft geen barrière te vormen voor de installatie van zonnepanelen. Als de aanschafprijs een probleem is, biedt geld lenen bij Lender & Spender een oplossing met heldere voorwaarden en een vaste lage rente. Pluspunt: extra aflossen kan altijd boetevrij, mocht je sneller willen terugbetalen.

Kies dus voor MetDeZon zonnepanelen in Amstelveen en maak de slimme overstap naar groene energie terwijl je bespaart op energiekosten en tegelijkertijd investeert in de toekomst van onze planeet. Lees hieronder enkele ervaringen van onze klanten:

 

Onze klanten in Amstelveen:

 • Jaap Oosterhof
  In 2013 een kompleet zonnepanelen pakket gekocht. Altijd goed gewerkt. Nu door een onhandigheid van mijzelf de connectors van de omvormer stuk. Na kontakt met MetDeZon snelle reactie. Zelfde dag vervangende connectors verzonden. Uitmuntende service.
  Jaap Oosterhof
 • Nicolaas Kabel
  Mijn 5 jr oude omvormer leek niet helemaal correct te werken. Opgestuurd ter controle maar probleem kon niet makkelijk gevonden worden. Binnen 3 dagen had ik een nieuwe omvormer in huis omdat MetdeZon dit de beste oplossing vond. Reparatie zou langer gaan duren. Topservice!
  Nicolaas Kabel
 • Marianne van der Sluijs
  Naar aanleiding van goede ervaringen van de buren, ook bij ons en onze zoon laten plaatsen. Nette, snelle werkers en prima service! Niks te klagen dus.
  Marianne van der Sluijs
 • Ageet Blom
  Heel goed geholpen, eerst zonnepanelen, 2 maanden later een compleet vernieuwde meterkast. De mannen werken heel hard en netjes, zeer tevreden!
  Ageet Blom
 • Marcel Kielliger
  Voor de 2e keer de installatie laten aanleggen door met de zon. Scherpe offerte, snelle levering, goed meedenken met de klant en positieve eerdere ervaring heeft mij weer doen besluiten om Met de Zon in Zee te gaan. Systeem werkt nu sinds augustus weer optimaal. Ik zal ze iedereen aan willen bevelen.
  Marcel Kielliger
 • Arne Janssen
  Wat veel bedrijven niet aan durven, doet Met De Zon het juist wel. Op ons Bitumen dak hebben ze snel en zeer vakkundig 8 panelen gemonteerd. Wij zijn zeer tevreden.
  Arne Janssen
 • Etienne Smets
  Op basis van advies van een vriend zonnepanelen besteld bij MetDeZon. Nette verkoper met een passend advies. Na ondertekening offerte al een plaatsingsafspraak binnen 8 weken. Bij plaatsing zeer kundige, vriendelijke jongens en harde werkers! Nette afwerking van de elektriciteit, ondanks de lastige hoekjes. Nu nog mooi weer!
  Etienne Smets

Tips om te verduurzamen

De meest duurzame
keuze in de markt

 


De Volger 6, 1483 GA, De Rijp

Zakelijke gegevens


KVK: 37150857
BTW: NL820685732.B01
Bank: NL97INGB0675572622