Zonnepanelen Zwaag

Ben je woonachtig in Zwaag en overweeg je zonnepanelen? Dan ben je niet alleen. Steeds meer inwoners van deze groene gemeente kiezen voor duurzame energie. Zwaag biedt een uitstekende locatie voor zonnepanelen. Profiteer jij ook?

15+

jaar ervaring

Zonnepanelen kopen in Zwaag?

Als bewoner van Zwaag heb je de unieke kans om bij te dragen aan een duurzamere toekomst en tegelijkertijd op je energiekosten te besparen met zonnepanelen. MetDeZon heeft al tientallen zonnestroomsystemen in Zwaag geïnstalleerd. 

Zonnepanelen in Zwaag

Zwaag staat bekend om zijn groene karakter en milieubewuste inwoners. Met de toenemende interesse in duurzame energie, is het geen verrassing dat zonnepanelen hier snel aan populariteit winnen. Maar voordat je besluit om in deze groene technologie te investeren, is het belangrijk om een paar cruciale aspecten te overwegen.

Zonuren in Zwaag

Zwaag geniet van meer dan 1200 zonuren per jaar. Dit maakt het een ideale locatie voor het installeren van zonnepanelen.

Het aantal zonuren varieert natuurlijk per seizoen, met de hoogste pieken tussen april en september.

Dit betekent dat jouw zonnepanelensysteem tijdens deze maanden optimaal zal presteren, wat resulteert in hogere energiebesparingen en een snellere terugverdientijd van jouw investering.

Dak Geschikt?

Voordat je overgaat tot aankoop is het essentieel om na te gaan of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen. Hier zijn enkele punten waarop je moet letten:

 • Oriëntatie: Idealiter is jouw dak gericht op het zuiden, maar oost- of westgerichte daken kunnen ook voldoende energie opwekken.

 • Hellingshoek: Een hoek tussen 30 tot 35 graden wordt als ideaal beschouwd.

 • Schaduw: Het is belangrijk dat er zo min mogelijk schaduw valt op de plek waar je panelen wilt plaatsen.

 • Staat van het Dak: Controleer of jouw dak in goede staat is en het gewicht van de panelen kan dragen.

MetDeZon maakt graag een gratis inschatting van wat de opbrengsten zijn voor jouw dak. Doe de DakScan!

MetDeZon zonnepanelen in Zwaag

Nadat je een offerte hebt aangevraagd krijg je een helder advies van MetDeZon. Zodra je het eens bent met ons advies, zal in de weken daarna de installatie al plaatsvinden. Over het algemeen zijn de zonnepanelen dan binnen 1 werkdag geplaatst.

1. Offerte aanvragen

2. Thuisbezoek

3. Montage

4. Energie opwekken


Vraag offerte aan

Altijd een oplossing die past


Bij MetDeZon geloven we niet alleen in duurzaamheid maar ook in kwaliteit. We werken daarom uitsluitend met topmerken zoals Jinko, Solarwatt, SMA, GoodWe en Enphase die bekend staan om hun lange levensduur en milieuvriendelijke productieprocessen.

Wanneer je in Zwaag woont en overweegt om zonnepanelen aan te schaffen, biedt MetDeZon een uitstekende oplossing. MetDeZon is gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige zonnepaneelsystemen die niet alleen duurzaam zijn maar ook een aantrekkelijk rendement opleveren. Gemiddeld verdien je jouw investering al binnen 4 tot 6 jaar terug en geniet je daarna van gratis stroom.

Gratis DakScan

De gratis dakscan van MetDeZon helpt bij het bepalen hoeveel zonnepanelen er op jouw dak passen, wat ze jou gaan opleveren, en wat de perfecte samenstelling is voor maximale efficiëntie. Dit alles wordt berekend met behulp van slechts enkele basisgegevens zoals postcode, huisnummer en jouw jaarlijkse energieverbruik.

Financieringsmogelijkheden

Ook als je niet direct over de financiële middelen beschikt voor de aanschaf van zonnepanelen biedt MetDeZon opties. In samenwerking met Lender & Spender kun je een lening afsluiten tegen heldere voorwaarden met een vaste lage rente. Hierdoor weet je altijd precies waar je aan toe bent qua maandlasten en aflossingstermijn.

 

Onze klanten in Zwaag:

 • Jaap Oosterhof
  In 2013 een kompleet zonnepanelen pakket gekocht. Altijd goed gewerkt. Nu door een onhandigheid van mijzelf de connectors van de omvormer stuk. Na kontakt met MetDeZon snelle reactie. Zelfde dag vervangende connectors verzonden. Uitmuntende service.
  Jaap Oosterhof
 • Nicolaas Kabel
  Mijn 5 jr oude omvormer leek niet helemaal correct te werken. Opgestuurd ter controle maar probleem kon niet makkelijk gevonden worden. Binnen 3 dagen had ik een nieuwe omvormer in huis omdat MetdeZon dit de beste oplossing vond. Reparatie zou langer gaan duren. Topservice!
  Nicolaas Kabel
 • Marianne van der Sluijs
  Naar aanleiding van goede ervaringen van de buren, ook bij ons en onze zoon laten plaatsen. Nette, snelle werkers en prima service! Niks te klagen dus.
  Marianne van der Sluijs
 • Ageet Blom
  Heel goed geholpen, eerst zonnepanelen, 2 maanden later een compleet vernieuwde meterkast. De mannen werken heel hard en netjes, zeer tevreden!
  Ageet Blom
 • Marcel Kielliger
  Voor de 2e keer de installatie laten aanleggen door met de zon. Scherpe offerte, snelle levering, goed meedenken met de klant en positieve eerdere ervaring heeft mij weer doen besluiten om Met de Zon in Zee te gaan. Systeem werkt nu sinds augustus weer optimaal. Ik zal ze iedereen aan willen bevelen.
  Marcel Kielliger
 • Arne Janssen
  Wat veel bedrijven niet aan durven, doet Met De Zon het juist wel. Op ons Bitumen dak hebben ze snel en zeer vakkundig 8 panelen gemonteerd. Wij zijn zeer tevreden.
  Arne Janssen
 • Etienne Smets
  Op basis van advies van een vriend zonnepanelen besteld bij MetDeZon. Nette verkoper met een passend advies. Na ondertekening offerte al een plaatsingsafspraak binnen 8 weken. Bij plaatsing zeer kundige, vriendelijke jongens en harde werkers! Nette afwerking van de elektriciteit, ondanks de lastige hoekjes. Nu nog mooi weer!
  Etienne Smets

Tips om te verduurzamen

De meest duurzame
keuze in de markt

 


De Volger 6, 1483 GA, De Rijp

Zakelijke gegevens


KVK: 37150857
BTW: NL820685732.B01
Bank: NL97INGB0675572622