Zonnepanelen Zaandam


Zaandam zonnepanelen
Zonnepanelen kopen in Zaandam? U bent niet de enige! Op dit moment is al 13% van Zaandam voorzien van zonnepanelen. Doe mee en bespaar slim op uw energierekening. Een kostenbesparing van enkele honderden euro's per jaar is normaal bij zonnepanelen. Dit kan erg hoog oplopen!

Zaandam is gunstig gelegen in Nederland. Dicht bij de kust. Dat zorgt voor veel zon. In 2015 was er een totaal van 1.900 zonuren. Hiermee heeft u een goede plek om zonnepanelen te installeren. In verhouding met de rest van Nederland is het totaal aantal zonuren hoger.Volgens het KNMI schijnt de zon jaarlijks gemiddeld tussen de 1500 en de 1550 uur.

Zaandam is een gemeente met een goede visie. Volgens de website willen ze in 2030 met uitloop tot 2040 helemaal klimaatneutraal zijn. U kunt hieraan meehelpen door nu al zonnepanelen aan te schaffen.


Zonnepanelen kopen in Zaandam


De onafhankelijke zonnepanelen installateur van Zaandam: MetDeZon. De zonnepanelen die wij leveren plaatst MetDeZon zelf met haar lokale installateurs. Ons professionele team van zonnepanelen installateurs bekijken uw situatie goed. Zowel van tevoren als op de locatie zelf. Zo weet u zeker dat uw panelen op de juiste plek komen te liggen, zodat de opbrengst maximaal is én blijft.

Voordat u besluit zonnepanelen te laten installeren wilt u natuurlijk weten wat het gaat opbrengen. Sowieso is het rendement van zonnepanelen hoger dan het rendement van uw bank- of spaarrekening. Hierdoor wint u altijd, doordat zonnepanelen zich binnen gemiddeld 7 jaar terugverdienen. Bent u benieuwd wat zonnepanelen opleveren in uw situatie?


Opbrengst

De opbrengst van zonnepanelen in Zaandam ligt erg hoog. Zoals vermeld heeft Zaandam een totaal aantal zonuren van 1.900. Dat is al meer dan bijvoorbeeld in Almere. In de ideale situatie is de zonnestroominstallatie op het zuiden gericht. Een goede hoek is daarnaast ook belangrijk. Idealiter is de hoek 35 graden. De opbrengst van 10 Deluxe panelen (3.200 WP) is gemiddeld 2.820 kWh per jaar.

Bent u benieuwd of u de pérfecte opstelling van zonnepanelen kunt plaatsen?


Rendement

Zonnepanelen leveren rendement op. Een stuk meer dan een andere veilige investering u zal brengen. Het rendement van zonnepanelen in Zaandam is ongeveer 12,5%. Hiermee kunt u dus een hoop besparen. Ten tweede zorgt u er ook voor dat uw woning CO2-neutraal wordt. Ten derde helpt u Zaandam mee aan haar doelstelling: in 2030 - 2040 klimaatneutraal zijn.

Door het hoge rendement van 12,5%, zijn de zonnepanelen vaak al binnen 7 jaar terugverdient. Hierna kunt u profiteren de opbrengst en hoeft u niet meer om te kijken naar uw jaarlijkse energierekening.


Prijs van eigen zonne-energie met zonnepanelen


Zaandam prijs zonne-energie

Zaandam is een plaats waar u met eigen zonnepanelen zonne-energie kunt produceren. De prijs van zonnepanelen in Zaandam is afhankelijk van onder andere het aantal en de soort zonnepanelen dat u wilt. Neem een kijkje bij de zonnepanelen van MetDeZon voor meer informatie. Of klik nu hieronder op de knop om een offerte aan te vragen:


Veelgestelde vragen


Is het mogelijk om zonnepanelen te kopen in Zaandam?
Ja, in Zaandam is het goed om zonnepanelen te kopen. Zo draagt u bij aan de doelstelling van de gemeente én profiteert u ieder jaar opnieuw van een lage energierekening.
Wat is de prijs van zonnepanelen in Zaandam?
De prijs voor zonnepanelen verschilt. Ook in Zaandam. Het hangt er vanaf welke zonnepanelen u wilt en waar u ze gaat plaatsen. Daarnaast heeft het aantal zonnepanelen ook invloed op de prijs.
Hoelang duurt het voordat de investering is terugverdient?
De terugverdientijd van een volledige installatie is gemiddeld 7 jaar.
Wat is het rendement van zonnepanelen in Zaandam?
Het rendement van zonnepanelen in Zaandam is ongeveer 12,5%.
 

STUUR ONS EEN BERICHT

[email protected] | 085 401 1356