Zonnepanelen Purmerend

Steeds meer inwoners van Purmerend ontdekken de voordelen van zonne-energie. Het aantal geïnstalleerde zonnepanelen is in Purmerend de afgelopen jaren aanzienlijk gestegen. MetDeZon installeert al jaren zonnepanelen in Purmerend. Komen we ook bij jou langs?

15+

jaar ervaring

Zonnepanelen kopen in Purmerend?

In Purmerend ben je op de juiste plek als je overweegt om zonnepanelen te installeren. Met de groeiende focus op duurzaamheid en de mogelijkheden om energiekosten te verlagen, kiezen steeds meer huishoudens voor deze groene oplossing bij MetDeZon. Zeker nu de salderingsregeling in 2024 blijft bestaan.

Zonnepanelen in Purmerend

Het kiezen voor zonnepanelen in Purmerend is niet alleen een stap naar verduurzaming maar ook een financieel aantrekkelijke investering. Met de juiste begeleiding en kwalitatieve materialen van MetDeZon kun je snel genieten van gratis stroom en een aanzienlijke besparing op je energierekening.

Zonuren in Purmerend

Purmerend geniet van gemiddeld 1,500 zonuren per jaar.

Dit aantal is essentieel voor de opbrengst van jouw zonnepanelen. Hoe meer zonuren, des te hoger de productie van elektriciteit door jouw panelen.

Deze stad biedt dan ook een uitstekende basis om maximaal te profiteren van jouw investering in zonne-energie.

Dak Geschikt ?

Niet elk dak is even geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen. Bij het beoordelen of jouw dak geschikt is, moet je rekening houden met verschillende factoren:

 • Oriëntatie: Idealiter is jouw dak gericht op het zuiden, maar oost- of westgerichte daken kunnen ook voldoende energie opwekken.

 • Hellingshoek: Een hoek tussen 30 tot 35 graden wordt als ideaal beschouwd.

 • Schaduw: Het is belangrijk dat er zo min mogelijk schaduw valt op de plek waar je panelen wilt plaatsen.

 • Staat van het Dak: Controleer of jouw dak in goede staat is en het gewicht van de panelen kan dragen.

Als je overweegt om zonnepanelen in Purmerend te plaatsen, biedt MetDeZon een uitstekende keuze. Maak gebruik van onze DakCheck om te bekijken of jouw dak geschikt is.

MetDeZon zonnepanelen in Purmerend

Nadat je een offerte hebt aangevraagd krijg je een helder advies van MetDeZon. Zodra je het eens bent met ons advies, zal in de weken daarna de installatie al plaatsvinden. Over het algemeen zijn de zonnepanelen dan binnen 1 werkdag geplaatst.

1. Offerte aanvragen

2. Thuisbezoek

3. Montage

4. Energie opwekken


Vraag offerte aan

Altijd een oplossing die past


Bij MetDeZon staat kwaliteit hoog in het vaandel. Er wordt gekozen voor materialen die niet alleen een lange levensduur hebben, maar ook milieuvriendelijk geproduceerd zijn. Merken zoals Jinko, Solarwatt, SMA, GoodWe en Enphase garanderen dat jouw investering niet alleen goed is voor de portemonnee maar ook voor de planeet.

Met een gemiddelde terugverdientijd van 4 tot 6 jaar in Purmerend profiteer je snel van gratis stroom. Dit maakt de beslissing om voor duurzame energie te kiezen niet alleen milieubewust, maar ook financieel aantrekkelijk.

Gratis DakScan

Met onze gratis dakscan zie je direct of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen en wat de besparing kan zijn. 

Financieringsmogelijkheden

Investeren in zonnepanelen is veel rendabeler dan geld op een spaarrekening laten staan. Dankzij technologische ontwikkelingen en efficiënte productiemethodes zijn zonnestroomsystemen toegankelijker dan ooit. Bovendien kun je bij Lender & Spender terecht voor een lening met duidelijke voorwaarden als je wel wilt investeren maar het bedrag nog niet paraat hebt.

 

Onze klanten in Purmerend:

 • Jaap Oosterhof
  In 2013 een kompleet zonnepanelen pakket gekocht. Altijd goed gewerkt. Nu door een onhandigheid van mijzelf de connectors van de omvormer stuk. Na kontakt met MetDeZon snelle reactie. Zelfde dag vervangende connectors verzonden. Uitmuntende service.
  Jaap Oosterhof
 • Nicolaas Kabel
  Mijn 5 jr oude omvormer leek niet helemaal correct te werken. Opgestuurd ter controle maar probleem kon niet makkelijk gevonden worden. Binnen 3 dagen had ik een nieuwe omvormer in huis omdat MetdeZon dit de beste oplossing vond. Reparatie zou langer gaan duren. Topservice!
  Nicolaas Kabel
 • Marianne van der Sluijs
  Naar aanleiding van goede ervaringen van de buren, ook bij ons en onze zoon laten plaatsen. Nette, snelle werkers en prima service! Niks te klagen dus.
  Marianne van der Sluijs
 • Ageet Blom
  Heel goed geholpen, eerst zonnepanelen, 2 maanden later een compleet vernieuwde meterkast. De mannen werken heel hard en netjes, zeer tevreden!
  Ageet Blom
 • Marcel Kielliger
  Voor de 2e keer de installatie laten aanleggen door met de zon. Scherpe offerte, snelle levering, goed meedenken met de klant en positieve eerdere ervaring heeft mij weer doen besluiten om Met de Zon in Zee te gaan. Systeem werkt nu sinds augustus weer optimaal. Ik zal ze iedereen aan willen bevelen.
  Marcel Kielliger
 • Arne Janssen
  Wat veel bedrijven niet aan durven, doet Met De Zon het juist wel. Op ons Bitumen dak hebben ze snel en zeer vakkundig 8 panelen gemonteerd. Wij zijn zeer tevreden.
  Arne Janssen
 • Etienne Smets
  Op basis van advies van een vriend zonnepanelen besteld bij MetDeZon. Nette verkoper met een passend advies. Na ondertekening offerte al een plaatsingsafspraak binnen 8 weken. Bij plaatsing zeer kundige, vriendelijke jongens en harde werkers! Nette afwerking van de elektriciteit, ondanks de lastige hoekjes. Nu nog mooi weer!
  Etienne Smets

Tips om te verduurzamen

De meest duurzame
keuze in de markt

 


De Volger 6, 1483 GA, De Rijp

Zakelijke gegevens


KVK: 37150857
BTW: NL820685732.B01
Bank: NL97INGB0675572622