Zonnepanelen Hoorn

Hoorn zet sterk in op duurzaamheid en de adoptie van zonnepanelen speelt hierin een cruciale rol. Als inwoner van Hoorn heb je vast de toename van zonnepanelen op daken in de gemeente opgemerkt. MetDeZon staat voor kwaliteit en heeft al tientallen zonnestroomsystemen in Den Helder mogen plaatsen. Ook bij jou?

15+

jaar ervaring

Zonnepanelen kopen in Hoorn?

Hoorn loopt voorop in de transitie naar duurzame energie. Steeds meer huishoudens en bedrijven kiezen voor zonnepanelen. Met de juiste informatie en ondersteuning is nu het perfecte moment om de stap naar zonne-energie te zetten zeker nu de salderingsregeling blijft bestaan.

Zonnepanelen in Hoorn

Zonnepanelen kopen in Hoorn? Slim plan! Het aantal zonuren is gemiddeld tot hoog. Wat moet je nog meer weten?

Zonuren in Hoorn

Wanneer je overweegt om zonnepanelen te installeren, is het essentieel om rekening te houden met de hoeveelheid zonlicht die jouw locatie ontvangt.

In Hoorn kun je profiteren van een gunstig aantal zonuren per jaar.

Gemiddeld geniet de stad ongeveer 1.500 tot 1.650 zonuren

Deze aanzienlijke hoeveelheid zonlicht betekent dat jouw investering niet alleen bijdraagt aan een duurzamere toekomst maar ook financieel aantrekkelijk is.

Met de juiste configuratie en installatie kunnen jouw pv-panelen optimaal gebruikmaken van elk uur direct zonlicht, waardoor de efficiëntie van jouw systeem wordt gemaximaliseerd.

Dak Geschikt ?

Niet elk dak is geschikt voor zonnepanelen. Er zijn verschillende factoren bepalend:

 • Oriëntatie: Idealiter is jouw dak gericht op het zuiden, maar oost- of westgerichte daken kunnen ook voldoende energie opwekken.

 • Hellingshoek: Een hoek tussen 30 tot 35 graden wordt als ideaal beschouwd.

 • Schaduw: Het is belangrijk dat er zo min mogelijk schaduw valt op de plek waar je panelen wilt plaatsen.

 • Staat van het Dak: De meeste daken zijn geschikt, maar sommige materialen vereisen speciale montagesystemen.

Door te kiezen voor zonnepanelen van MetDeZon draag je niet alleen bij aan een duurzamer Hoorn maar profiteer je ook financieel door minder afhankelijk te zijn van traditionele energieleveranciers.

MetDeZon zonnepanelen in Hoorn

Nadat je een offerte hebt aangevraagd krijg je een helder advies van MetDeZon. Zodra je het eens bent met ons advies, zal in de weken daarna de installatie al plaatsvinden. Over het algemeen zijn de zonnepanelen dan binnen 1 werkdag geplaatst.

1. Offerte aanvragen

2. Thuisbezoek

3. Montage

4. Energie opwekken


Vraag offerte aan

Altijd een oplossing die past


Overstappen naar zonne-energie is niet alleen goed voor het milieu; het is ook een slimme financiële keuze. De adviseurs van MetDeZon helpen je om het maximale uit jouw investering te halen door kwaliteitsmerken zoals Jinko, Solarwatt, SMA, GoodWe en Enphase aan te bieden. Deze merken staan garant voor duurzaamheid, lange levensduur en milieuvriendelijke productie.

Als je in Hoorn woont en overweegt om zonnepanelen aan te schaffen, dan biedt MetDeZon een aantrekkelijke optie. Met een gemiddelde terugverdientijd van 4 tot 6 jaar kun je snel beginnen met het besparen op jouw energiekosten dankzij de gratis stroom die jouw zonnepanelen gaan opleveren.

Gratis DakScan

Met onze gratis dakscan ontdek je binnen 1 minuut hoeveel jij kunt besparen door over te stappen op zonne-energie. Deze eenvoudige check geeft jou inzicht in hoeveel panelen er op jouw dak passen, wat ze kunnen opleveren en wat voor jou de perfecte samenstelling zou zijn.

Financieringsmogelijkheden

Investeren in zonnepanelen is bijzonder rendabel, vooral wanneer je dit vergelijkt met de huidige spaarrentes. Bovendien heb je bij Lender & Spender de mogelijkheid om geld te lenen voor de aanschaf van jouw zonnepanelen set onder heldere voorwaarden en tegen een vaste lage rente. Dit maakt het zelfs mogelijk om zonder direct beschikbaar spaargeld toch over te stappen op groene energie.

 

Onze klanten in Hoorn:

 • Jaap Oosterhof
  In 2013 een kompleet zonnepanelen pakket gekocht. Altijd goed gewerkt. Nu door een onhandigheid van mijzelf de connectors van de omvormer stuk. Na kontakt met MetDeZon snelle reactie. Zelfde dag vervangende connectors verzonden. Uitmuntende service.
  Jaap Oosterhof
 • Nicolaas Kabel
  Mijn 5 jr oude omvormer leek niet helemaal correct te werken. Opgestuurd ter controle maar probleem kon niet makkelijk gevonden worden. Binnen 3 dagen had ik een nieuwe omvormer in huis omdat MetdeZon dit de beste oplossing vond. Reparatie zou langer gaan duren. Topservice!
  Nicolaas Kabel
 • Marianne van der Sluijs
  Naar aanleiding van goede ervaringen van de buren, ook bij ons en onze zoon laten plaatsen. Nette, snelle werkers en prima service! Niks te klagen dus.
  Marianne van der Sluijs
 • Ageet Blom
  Heel goed geholpen, eerst zonnepanelen, 2 maanden later een compleet vernieuwde meterkast. De mannen werken heel hard en netjes, zeer tevreden!
  Ageet Blom
 • Marcel Kielliger
  Voor de 2e keer de installatie laten aanleggen door met de zon. Scherpe offerte, snelle levering, goed meedenken met de klant en positieve eerdere ervaring heeft mij weer doen besluiten om Met de Zon in Zee te gaan. Systeem werkt nu sinds augustus weer optimaal. Ik zal ze iedereen aan willen bevelen.
  Marcel Kielliger
 • Arne Janssen
  Wat veel bedrijven niet aan durven, doet Met De Zon het juist wel. Op ons Bitumen dak hebben ze snel en zeer vakkundig 8 panelen gemonteerd. Wij zijn zeer tevreden.
  Arne Janssen
 • Etienne Smets
  Op basis van advies van een vriend zonnepanelen besteld bij MetDeZon. Nette verkoper met een passend advies. Na ondertekening offerte al een plaatsingsafspraak binnen 8 weken. Bij plaatsing zeer kundige, vriendelijke jongens en harde werkers! Nette afwerking van de elektriciteit, ondanks de lastige hoekjes. Nu nog mooi weer!
  Etienne Smets

Tips om te verduurzamen

De meest duurzame
keuze in de markt

 


De Volger 6, 1483 GA, De Rijp

Zakelijke gegevens


KVK: 37150857
BTW: NL820685732.B01
Bank: NL97INGB0675572622