In Amsterdam zonnepanelen kopen?


Amsterdam zonnepanelen
Van plan om in Amsterdam zonnepanelen te kopen? In de hoofdstad van Nederland, niet die van Noord-Holland, zijn er gemiddeld minder zonnepanelen per inwoner dan in andere steden. Zonde, want ook in Amsterdam is er nog veel ruimte voor verbetering. Er zijn een aantal dingen waar extra op gelet moet worden bij de aanschaf van een nieuw zonne-energiesysteem. Op deze pagina komt u alles te weten over de aankoop van zonnepanelen in Amsterdam.


Zonnepanelen kopen in Amsterdam-Noord, -Zuid, -Oost of Amsterdam-West


Amsterdam zonnepanelen kopen

MetDeZon is dé zonnepanelen leverancier van Amsterdam. Zowel in Amsterdam-Noord, als Amsterdam-Zuid zijn gemakkelijk zonnepanelen te laten plaatsen. Ook Amsterdam-West en Amsterdam-Oost is geen probleem voor een nieuwe set zonnepanelen. De lokale installateurs van MetDeZon zorgen voor een vlekkeloze installatie. Een oprecht en eerlijk advies nodig? Dan helpen de adviseurs van MetDeZon u graag.

Ieder huis is anders, dat weten we. Vrijstaande huizen hebben meer ruimte dan een Amsterdams rijtjeshuis. Gelukkig zijn de adviseurs van MetDeZon hierop voorbereid. Wij weten precies wat we met uw dak kunnen! We zijn nieuwsgierig naar wat we voor u kunnen betekenen. Bent u benieuwd geworden naar wat zonnepanelen in uw situatie kunnen opleveren? Dan kunt u hieronder simpel een offerte aanvragen. Ook hoeft u niet bang te zijn dat in Amsterdam zonnepanelen een probleem zijn.


Stadsgezicht

Er zijn veel woningen geschikt, toch zijn weinigen er nog van overtuigd dat een installatie ook voor u voordeel kan hebben. In Amsterdam geldt voor de gebieden Amsterdam-Nieuwmarktbuurt, Amsterdam-Binnen, Singelgracht en Amsterdam-Noord een beschermd stadsgezicht. Een zonnepaneleninstallatie is wel mogelijk op deze woningen maar er moet eerst een vergunning worden aangevraagd bij de gemeente.

De gemeente wil in 2020 meer energie opwekken: 20% per inwoner. Ook de gemeente ziet in dat zonne-energie een mooie kans is. Zij bieden stimuleringsregeling aan welke verduurzamen voor iedereen mogelijk maakt.

Is er in Amsterdam subsidie zonnepanelen?


In de gemeente Amsterdam is er geen subsidie op zonnepanelen in 2020. Amsterdam biedt wel een subsidie aan voor het bouwen van één of meerdere duurzame nieuwbouwwoningen. Dit betekend dat er bij het bouwen van een nieuwbouwwoning wél subsidie kan worden aangevraagd op de zonnepanelen. Bekijk op de volgende pagina alles over zonnepanelen subsidie in Amsterdam in 2020. Natuurlijk kan er wel de btw teruggevraagd worden.

Bent u benieuwd of u zonnepanelen kunt laten installeren? De adviseurs van MetDeZon helpen u graag. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies of vraag een persoonlijke offerte aan.

Stimuleringsregeling

De gemeente Amsterdam heeft een stimuleringslening beschikbaar gesteld. De lening heeft een vaststaande rente van ongeveer 1,68%. Het maximumbedrag per aanvraag ligt op €15.000,-. Het loopjaar bedraagt maximaal 10 jaar. Daarnaast is het ook nog mogelijk om op ieder moment boetevrij af te lossen met een minimum van €250,-. Over dit bedrag hoeft u dus geen rente betalen.

Maar let op: budget van deze regeling is beperkt. De gemeente heeft een bepaald bedrag veiligstelt en deze kan snel opgaan met de vele aanvragen.


Veelgestelde vragen


Kunnen er zonnepanelen op Amsterdamse daken?
Ja, dit kan zeker. Voor iedere woning is de situatie verschillend. Daarom willen we u graag persoonlijk adviseren naar de mogelijkheden voor een nieuwe installatie in Amsterdam.
Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?
Afhankelijk van uw stroomverbruik wordt bepaald hoeveel zonnepanelen u nodig heeft. Natuurlijk is het maximale aantal beschikbare plaatsen ook van belang. Indien er minder zonnepanelen kunnen worden geplaatst, kunt u alsnog besparen. Vraag op deze pagina een vrijblijvende offerte aan.
Wat kosten zonnepanelen in Amsterdam?
Afhankelijk van welke zonnepanelen en omvormers u kiest wordt de totaalprijs bepaald. Natuurlijk is het aantal zonnepanelen ook van invloed op de uiteindelijke kosten. De omvormer en installatie zit bij een zonnestroomsysteem van MetDeZon altijd inbegrepen.

STUUR ONS EEN BERICHT

[email protected] | 085 401 1356