Samenwerken?

 

MetDeZon is jouw betrouwbare partner voor zonnesystemen! 
We bieden een uitgebreid assortiment aan duurzame en efficiënte oplossingen die voldoen aan de behoeften van zowel particuliere als zakelijke klanten.

13+

jaar ervaring

 

Word partner van MetDeZon

Wil je graag uitbreiden met jouw bedrijf? Ben je op zoek naar een samenwerkingspartner voor zonnesystemen, zonder gedoe en zonder  administratieve rompslomp? Dan ben je bij MetDeZon aan het juiste adres!

Bij MetDeZon weten wij als geen ander dat het verkopen en installeren van zonnesystemen gepaard gaat met allerlei administratieve taken en soms complexe salesprocessen. Wij nemen graag die last van je schouders, zodat jij je kunt richten op waar je goed in bent: het adviseren en ondersteunen van klanten met jouw expertise.

 

Wij regelen alles, als je dat wilt.

Ontwerp zonder titel-16

Hoogwaardige producten

Wij kiezen uitsluitend voor gerenommeerde merken van de hoogste kwaliteit. Wij werken samen met de meest vooruitstrevende groothandels en Europese producenten.
Ontwerp zonder titel-16

Efficiënte logistiek

Wij regelen het logistieke proces, vanaf het moment van bestelling tot de levering op locatie. Dit bespaart jou kostbare tijd en regelwerk.
Ontwerp zonder titel-16

Kennis & expertise

Maak gebruik van 14+ jaar kennis en expertise in het maken van legplannen, productdesigns en installaties bij woningen, bedrijfspanden en VvE's.
Ontwerp zonder titel-16

Verkoopproces

Als je wilt, nemen wij het hele verkoopproces uit handen. Advies aan huis, het offertetraject en de volledige klantbegeleiding tot aan de oplevering wordt door ons geregeld.
Ontwerp zonder titel-16

Administratieve ontzorging

Wij nemen de administratieve rompslomp voor onze rekening. Denk hierbij aan alle administratieve handelingen van offerte tot oplevering.
Ontwerp zonder titel-16

Maatwerk oplossingen

Wij regelen alles van A tot Z. Maar dit hoeft niet. Wij kunnen ook een deel van het werk voor onze rekening nemen, samen kijken wij naar wat het beste bij jou past.

Hoe ziet een partnership eruit?

Als partner van MetDeZon werk je nauw met ons samen om klanten te bedienen die op zoek zijn naar zonnepanelen.

Wij doen dit door middel van een unieke webpagina in jouw huisstijl, een uniek op jouw klanten afgestemd sales proces en ondersteuning bij alle administratieve taken. Daarnaast maak jij gebruik van ons uitgebreide inkoopkanaal en expertise op het gebied van zonnestroomsystemen, elektrotechnische installaties (groepenkasten en laadpalen) en batterijsystemen. Op deze manier help jij jouw klant met verduurzamen en krijgt de klant de best mogelijke oplossing voor zijn situatie. 

Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden voor een samenwerking te bespreken. Samen kunnen we de kracht van de zon benutten en een duurzame toekomst creëren!

 

Met wie werken wij samen?

 

Wij werken samen met ZZP-ers, dakdekkersbedrijven, adviesbureaus, vastgoed ontwikkelaars, energiecoaches en elektrotechniek bedrijven zoals Mossink B.V. in Nijkerk. Maar ook met organisaties als 2Solar en Libra. 

Daarnaast hebben we een samenwerking met diverse gemeentes en met het Duurzaam Bouwloket. 

Is dit interessant voor jouw bedrijf?

 

Zijn zonnepanelen niet jouw kernproduct, maar wil je graag jouw diensten uitbreiden op het gebied van verduurzaming? En wil je nieuwe diensten snel en eenvoudig aan je business toevoegen? En heb je hier zelf weinig tijd voor? En te weinig mankracht? Of niet genoeg inkoopkracht om kwaliteitsproducten te leveren? 

Dan is een samenwerking zeker interessant voor jou!

Metdezon werkt uitsluitend met beste merken:

Veelgestelde vragen

1Hoe kan in partner worden
Neem contact met ons op via [email protected], dan bespreken we alle mogelijkheden.
2Hoe snel kunnen jullie leveren aan mijn klant?
In de meeste gevallen wordt er binnen 1 maand geïnstalleerd.
3Werken jullie met de juiste veiligheidsmaterialen?
4Kan ik de installatie ook zelf doen?
Ja, dat kan zeker!
5Hoe ziet een offerte aan mijn klant eruit?
Wij maken de offerte op in jouw huisstijl.
6Hoe zit het met de service en garantie?
De service, garantie en aftersales loopt via MetDeZon.

Tips om te verduurzamen

De meest duurzame
keuze in de markt

 


De Volger 6, 1483 GA, De Rijp

Zakelijke gegevens


KVK: 37150857
BTW: NL820685732.B01
Bank: NL97INGB0675572622