De meest duurzame keuze in de markt

Sinds 2009 gespecialiseerd in het verduurzame  van huishoudens en bedrijven met zonne-energie

15+

jaar ervaring

Een groepenkast van MetDeZon

Hoogwaardige groepenkasten voor zowel particuliere als zakelijke toepassingen. Als specialist op het gebied van elektrische installaties weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om te kunnen vertrouwen op een veilige en betrouwbare stroomvoorziening. Daarom bieden wij uitsluitend groepenkasten van de hoogste kwaliteit, die voldoen aan de nieuwste normen en richtlijnen.

  • Persoonlijk advies aan huis
  • De meterkast wordt snel geïnstalleerd
  • Installatie door onze eigen installateurs

Een nieuwe groepenkast plaatsen

Uw groepenkast vervangen

Onze groepenkasten worden samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde materialen en ondergaan een strenge kwaliteitscontrole. Hierdoor kunnen wij garanderen dat elke groepenkast die wij leveren aan de hoogste standaarden voldoet. Of het nu gaat om een eenvoudige installatie in een woning of een complexe installatie in een bedrijfspand, bij MetDeZon vindt u altijd de juiste oplossing.

Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar voor advies en de installatie van uw groepenkast. Van het selecteren van de juiste groepenkast tot het bieden van op maat gemaakte oplossingen voor complexe installaties, wij helpen u graag verder!

maatwerk groepenkasten
persoonlijk advies aan huis
snelle levering en installatie

Hoe gaan we te werk?

Nadat u een offerte heeft aangevraagd krijgt u een helder advies van MetDeZon. Zodra u het eens bent met ons advies, zal in de weken daarna de installatie al plaatsvinden.

1. Offerte aanvragen

2. Thuisbezoek of telefonisch overleg

3. Montage

Altijd een passende oplossing

Onze groepenkasten worden samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde materialen en ondergaan een strenge kwaliteitscontrole. Hierdoor kunnen wij garanderen dat elke groepenkast die wij leveren aan de hoogste standaarden voldoet.

Of het nu gaat om een eenvoudige installatie in een woning of een complexe installatie in een bedrijfspand, bij MetDeZon vindt je altijd de juiste oplossing.

De meest duurzame
keuze in de markt

 


De Volger 6, 1483 GA, De Rijp

Zakelijke gegevens


KVK: 37150857
BTW: NL820685732.B01
Bank: NL97INGB0675572622