De meest duurzame keuze in de markt

Sinds 2009 gespecialiseerd in het verduurzamen met zonnenenergie van huishoudens en bedrijven

13+

jaar ervaring

Zonnepanelen van MetDeZon

Binnenkort zonnepanelen kopen? MetDeZon is dé lokale aanbieder van zonnesystemen. Met de enorm stijgende energieprijzen is het slim en verstandig om een zonne-energiesysteem aan te schaffen. U bespaart ieder jaar opnieuw op uw energierekening.

De adviseurs van MetDeZon geven graag een persoonlijk advies. Om de best mogelijke situatie op uw dak te bewerkstelligen

Zonnepanelen kopen

Er zijn verschillende redenen waarom u zou kunnen overwegen om zonnepanelen te kopen:

 

Kostenbesparing: Het installeren van zonnepanelen kan u helpen om uw energierekening te verlagen omdat u minder afhankelijk bent van het elektriciteitsnetwerk. Dit kan vooral gunstig zijn als de kosten van elektriciteit in uw omgeving hoog zijn.

Duurzaamheid: Zonnepanelen zijn een schone, hernieuwbare energiebron die de uitstoot van broeikasgassen kan verminderen en helpen de klimaatverandering tegen te gaan.

Waardevermeerdering van uw woning: Zonnepanelen kunnen de waarde van uw woning verhogen omdat ze een aantrekkelijke en duurzame toevoeging zijn.

Onafhankelijkheid: Met zonnepanelen kunt u minder afhankelijk zijn van het elektriciteitsnetwerk, waardoor u zich minder zorgen hoeft te maken over stroomstoringen en blackouts.

Overheidssteun: In sommige landen en regio's biedt de overheid subsidies of andere stimuleringsmaatregelen voor de aanschaf van zonnepanelen, waardoor de investering nog aantrekkelijker wordt.

Het is echter belangrijk om op te merken dat de voordelen van zonnepanelen kunnen variëren afhankelijk van uw locatie, het aantal panelen dat u installeert en andere factoren.

 

Maar dan welke panelen?

 Er is keuze uit verschillende soorten zonnepanelen.

Glasfolie zonnepanelen: dit zijn dunne film zonnepanelen met een laag fotovoltaïsch materiaal op een glazen folie. Ze zijn flexibeler, lichter in gewicht en esthetisch aantrekkelijker dan traditionele zonnepanelen. Daardoor zijn ze geschikt voor specifieke toepassingen, zoals het bekleden van gebouwen of voor mobiele toepassingen zoals boten en caravans.

GlasGlas zonnepanelen: Deze panelen hebben twee lagen glas in plaats van één laag zoals traditionele zonnepanelen. Ze zijn dunner, lichter en hebben een hogere transparantie. Deze zonnepanelen hebben een langere levensduur vanwege hun weerbestendigheid en hebben betere prestaties bij warmere temperaturen. Ze zijn echter duurder dan traditionele zonnepanelen vanwege hun geavanceerde constructie. Glasglas zonnepanelen zijn ideaal voor toepassingen waar esthetiek belangrijk is, zoals glazen gevels en daken van gebouwen.

 

Het kiezen van het juiste type zonnepaneel hangt af van verschillende factoren, waaronder uw budget, de beschikbare ruimte op het dak, uw esthetische voorkeuren en de hoeveelheid energie die u wilt genereren.

 

 

Hoe gaan we te werk?

Nadat u een offerte heeft aangevraagd krijgt u een helder advies van MetDeZon. Zodra u het eens bent met ons advies, zal in de weken daarna de installatie al plaatsvinden. Over het algemeen zijn de zonnepanelen dan binnen 1 werkdag geplaatst.

1. Offerte aanvragen

2. Thuisbezoek

3. Montage

4. Energie opwekken


Vraag een advies aan

Altijd een oplossing die past


Metdezon is constant opzoek naar de beste technieken voor het verduurzamen van energie. Wij focussen op kwaliteit, zodat u de allerbeste oplossing krijgt voor uw verduurzamingsvraagstuk. Wij werken onder anderen samen met:

Wat zeggen anderen:

 • Jaap Oosterhof
  In 2013 een kompleet zonnepanelen pakket gekocht. Altijd goed gewerkt. Nu door een onhandigheid van mijzelf de connectors van de omvormer stuk. Na kontakt met MetDeZon snelle reactie. Zelfde dag vervangende connectors verzonden. Uitmuntende service.
  Jaap Oosterhof
 • Nicolaas Kabel
  Mijn 5 jr oude omvormer leek niet helemaal correct te werken. Opgestuurd ter controle maar probleem kon niet makkelijk gevonden worden. Binnen 3 dagen had ik een nieuwe omvormer in huis omdat MetdeZon dit de beste oplossing vond. Reparatie zou langer gaan duren. Topservice!
  Nicolaas Kabel
 • Marianne van der Sluijs
  Naar aanleiding van goede ervaringen van de buren, ook bij ons en onze zoon laten plaatsen. Nette, snelle werkers en prima service! Niks te klagen dus.
  Marianne van der Sluijs
 • Ageet Blom
  Heel goed geholpen, eerst zonnepanelen, 2 maanden later een compleet vernieuwde meterkast. De mannen werken heel hard en netjes, zeer tevreden!
  Ageet Blom
 • Marcel Kielliger
  Voor de 2e keer de installatie laten aanleggen door met de zon. Scherpe offerte, snelle levering, goed meedenken met de klant en positieve eerdere ervaring heeft mij weer doen besluiten om Met de Zon in Zee te gaan. Systeem werkt nu sinds augustus weer optimaal. Ik zal ze iedereen aan willen bevelen.
  Marcel Kielliger
 • Arne Janssen
  Wat veel bedrijven niet aan durven, doet Met De Zon het juist wel. Op ons Bitumen dak hebben ze snel en zeer vakkundig 8 panelen gemonteerd. Wij zijn zeer tevreden.
  Arne Janssen
 • Etienne Smets
  Op basis van advies van een vriend zonnepanelen besteld bij MetDeZon. Nette verkoper met een passend advies. Na ondertekening offerte al een plaatsingsafspraak binnen 8 weken. Bij plaatsing zeer kundige, vriendelijke jongens en harde werkers! Nette afwerking van de elektriciteit, ondanks de lastige hoekjes. Nu nog mooi weer!
  Etienne Smets

Tips om te verduurzamen

1 mei 2023

Heb je een extra groep nodig voor een laadpaal?

De opbrengst van zonnepanelen hangt af van verschillende factoren. Wanneer er evenveel stroom wordt opgewekt als dat er wordt verbruikt, is de installatie optimaal.
1 mei 2023

Zonnepanelen verzekeren

De opbrengst van zonnepanelen hangt af van verschillende factoren. Wanneer er evenveel stroom wordt opgewekt als dat er wordt verbruikt, is de installatie optimaal.
27 maart 2023

Opbrengst van zonnepanelen

De opbrengst van zonnepanelen hangt af van verschillende factoren. Wanneer er evenveel stroom wordt opgewekt als dat er wordt verbruikt, is de installatie optimaal.

De meest duurzame
keuze in de markt

 


De Volger 6, 1483 GA, De Rijp

Zakelijke gegevens


KVK: 37150857
BTW: NL820685732.B01
Bank: NL97INGB0675572622