De zakelijke markt helpen vergroenen

Sinds 2009 gespecialiseerd in het verduurzamen van huishoudens en bedrijven met zonne-energie

15+

jaar ervaring

Besparen en verduurzamen

Ben jij op zoek naar manieren om jouw bedrijf te verduurzamen en kosten te besparen? Kies dan voor zonnepanelen!

Naast het besparen op energiekosten, dragen zonnepanelen bij aan een betere toekomst van onze planeet en verhogen ze de waarde van jouw pand. 

Bij ons vindt u hoogwaardige zonnepanelen en deskundig advies om je te helpen de juiste keuzes te maken voor jouw bedrijf. Neem gerust contact op voor meer informatie.

 


Uitstekende (product)
garanties en service 


Al 10 jaar+ de juiste keuze
voor kwaliteit


Lokale monteurs en
installateurs


De duurzame partner van
uw gemeente

Ontdek onze producten en diensten

Zonnepanelen


Zonnepanelen zijn een duurzame en milieuvriendelijke manier om jouw eigen energie op te wekken en zo te besparen op je energierekening.

Groepenkasten 


Een groepenkast is het hart van jouw elektrische installatie en zorgt er voor dat jouw zonnestroom veilig en betrouwbaar wordt verdeeld. Kies de beste en veiligste optie voor jouw bedrijf

Laadpalen


Elektrisch rijden wordt steeds populairder en daarmee groeit ook de behoefte aan laadinfrastructuur. Een eigen laadpaal is een onmisbare tool voor zakelijke elektrische rijders.

Thuisbatterij


Een thuisbatterij is een opslagsysteem voor elektriciteit dat jou de mogelijkheid biedt om zelf opgewekte energie op te slaan of terug te leveren wanneer de terugleververgoeding het hoogst is.

Er zijn verschillende redenen waarom het aanschaffen van zakelijke zonnepanelen een goede investering kan zijn:

 

Kostenbesparing:

Door het gebruik van zonne-energie kan jouw bedrijf aanzienlijk besparen op energiekosten. Zonnepanelen wekken immers gratis energie op, waardoor uw energierekening aanzienlijk kan dalen.

Duurzaamheid:

Het gebruik van zonnepanelen draagt bij aan een duurzame toekomst voor onze planeet. Door zelf zonne-energie op te wekken, wordt de CO2-uitstoot van jouw bedrijf verminderd en draagt je bij aan een schonere wereld.

Waardevermeerdering:

Zakelijke zonnepanelen kunnen de waarde van jouw bedrijfspand verhogen. Een pand met zonnepanelen wordt over het algemeen hoger gewaardeerd dan een pand zonder zonnepanelen.

Marketingvoordeel:

Het gebruik van zonne-energie kan een positief effect hebben op het imago van jouw bedrijf. Door te laten zien dat jouw bedrijf duurzaamheid serieus neemt en zich inzet voor een beter milieu, kan jouw bedrijf aantrekkelijker worden voor klanten en werknemers.

Terugverdientijd:

De terugverdientijd van zonnepanelen wordt steeds korter. Dit betekent dat je de investering in zonnepanelen sneller kunt terugverdienen dan voorheen.

Investeren in zakelijke zonnepanelen is een slimme voor jouw bedrijf, niet alleen op financieel gebied, maar ook op het gebied van duurzaamheid en imago.

Wat zeggen anderen:

 • Jaap Oosterhof
  In 2013 een kompleet zonnepanelen pakket gekocht. Altijd goed gewerkt. Nu door een onhandigheid van mijzelf de connectors van de omvormer stuk. Na kontakt met MetDeZon snelle reactie. Zelfde dag vervangende connectors verzonden. Uitmuntende service.
  Jaap Oosterhof
 • Nicolaas Kabel
  Mijn 5 jr oude omvormer leek niet helemaal correct te werken. Opgestuurd ter controle maar probleem kon niet makkelijk gevonden worden. Binnen 3 dagen had ik een nieuwe omvormer in huis omdat MetdeZon dit de beste oplossing vond. Reparatie zou langer gaan duren. Topservice!
  Nicolaas Kabel
 • Marianne van der Sluijs
  Naar aanleiding van goede ervaringen van de buren, ook bij ons en onze zoon laten plaatsen. Nette, snelle werkers en prima service! Niks te klagen dus.
  Marianne van der Sluijs
 • Ageet Blom
  Heel goed geholpen, eerst zonnepanelen, 2 maanden later een compleet vernieuwde meterkast. De mannen werken heel hard en netjes, zeer tevreden!
  Ageet Blom
 • Marcel Kielliger
  Voor de 2e keer de installatie laten aanleggen door met de zon. Scherpe offerte, snelle levering, goed meedenken met de klant en positieve eerdere ervaring heeft mij weer doen besluiten om Met de Zon in Zee te gaan. Systeem werkt nu sinds augustus weer optimaal. Ik zal ze iedereen aan willen bevelen.
  Marcel Kielliger
 • Arne Janssen
  Wat veel bedrijven niet aan durven, doet Met De Zon het juist wel. Op ons Bitumen dak hebben ze snel en zeer vakkundig 8 panelen gemonteerd. Wij zijn zeer tevreden.
  Arne Janssen
 • Etienne Smets
  Op basis van advies van een vriend zonnepanelen besteld bij MetDeZon. Nette verkoper met een passend advies. Na ondertekening offerte al een plaatsingsafspraak binnen 8 weken. Bij plaatsing zeer kundige, vriendelijke jongens en harde werkers! Nette afwerking van de elektriciteit, ondanks de lastige hoekjes. Nu nog mooi weer!
  Etienne Smets
 

Adviesgesprek inplannen

Stuur ons een bericht met uw wensen en ideeën en wij maken geheel vrijblijvend, een passend (prijs)voorstel.

Wilt u uw wensen liever via de telefoon doorgeven? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen via 085-4011356, keuze 1.

 

 

De meest duurzame
keuze in de markt

 


De Volger 6, 1483 GA, De Rijp

Zakelijke gegevens


KVK: 37150857
BTW: NL820685732.B01
Bank: NL97INGB0675572622