GoodWe 4200D-NS

 

De GoodWe 4200D-NS is een krachtige 1-fase micro-omvormer, ideaal voor grotere zonnestroomsystemen tot 4,2 kW. Deze intelligente omvormer zet de gelijkstroom van je zonnepanelen om in wisselstroom.

GoodWe 4200D-NS Kenmerken

 

  • Nominaal vermogen: 4,2 kW
  • Rendement tot 97,8%
  • Compacte afmetingen: 354 x 433 x 147 mm
  • Laag gewicht: 13 kg
  • Eenvoudige plug & play installatie
  • Monitoring via app mogelijk
  • 15 jaar garantie
  • Geproduceerd in China

Met het hoge vermogen van 4,2 kW is de GoodWe 4200D-NS uitermate geschikt voor grotere systemen op (rijtjes)woningen. Het compacte ontwerp maakt installatie eenvoudig. De lange garantie en hoge efficiency zorgen voor een uitstekend rendement op je investering. Ontvang een vrijblijvende offerte op maat.

Over de GoodWe 4200D-NS

 

De 4200D-NS maakt deel uit van de D-NS serie micro-omvormers van GoodWe. Deze omvormers zijn specifiek ontworpen voor toepassing op woningen en beschikken over een vermogen van 1 tot 6 kW.

Kenmerkend is de eenvoudige installatie dankzij het plug & play concept. De omvormers zijn voorzien van alle benodigde aansluitingen en DC connectoren. Hierdoor is de installatie en inbedrijfstelling niet moeilijk. Ook handig is de geïntegreerde DC switch in de 4200D-NS.

Net als andere modellen uit de D-NS serie beschikt de 4200D-NS over het hoogwaardige MPPT platform van GoodWe. Dit zorgt voor een maximaal rendement. Met een efficiency tot maarliefst 97,8% hoort de 4200D-NS bij de top van zijn klasse.

Via de Enlighten Manager app heb je op elk gewenst moment volledig inzicht in de performance van je omvormer. De belangrijkste gegevens zijn in real-time beschikbaar. Ook kun je eenvoudig instellingen aanpassen voor optimalisatie.

Over GoodWe XS-Serie

Met de D-NS-serie brengt GoodWe de nieuwste generatie van krachtige en veelzijdige enkelfasige dual string omvormers op de markt. Deze serie volgt op de populaire DS-serie en stelt opnieuw de norm voor de categorie.

Kenmerkend voor de D-NS-modellen is de compacte bouw, met een gewichts- en volumevermindering tot 30% in vergelijking met courante types. Dit vereenvoudigt transport, opslag en installatie aanzienlijk. Ondanks de compacte afmetingen leveren de omvormers topprestaties dankzij de geavanceerde technologie.

Specifiek is de D-NS-serie ontworpen voor compatibiliteit met high-power en bifaciale PV-panelen. De omvormers ondersteunen maar liefst 13A ingangsstroom per string, 

De omvormers ondersteunen maar liefst 13A ingangsstroom per string, voor maximale energieopbrengst.Het brede ingangsspanningsbereik van 80-550V geeft veel flexibiliteit in systeemdesign.

Verder is de efficiëntie zeer hoog tot 98,8% voor een laag eigen verbruik. De IP65 beschermingsklasse en het geluidsarme ontwerp staan garant voor probleemloze werking onder alle omstandigheden.

Connectiviteit is mogelijk via optionele WiFi-communicatie. GoodWe voorziet 10 jaar productgarantie voor extra gemoedsrust. 

Kortom, de D-NS-serie combineert kracht en veelzijdigheid met gebruiksgemak dankzij het compacte en betaalbare design. Een sterke keuze voor wie de nieuwste zonne-energie technologie wil benutten.Veelgestelde vragen

Wat kost de GoodWe 4200D-NS?

Tips om te verduurzamen

De meest duurzame
keuze in de markt

 


De Volger 6, 1483 GA, De Rijp

Zakelijke gegevens


KVK: 37150857
BTW: NL820685732.B01
Bank: NL97INGB0675572622