GoodWe 3600D-NS

De GoodWe 3600D-NS is een compacte en geavanceerde micro-omvormer, speciaal ontworpen voor kleinschalige zonne-energie systemen op woningen. Deze 1-fase omvormer heeft een vermogen van 3,6 kW en zet de gelijkstroom van je zonnepanelen om in bruikbare wisselstroom.

 

De GoodWe 3600D-NS is een compacte en geavanceerde micro-omvormer, speciaal ontworpen voor kleinschalige zonne-energie systemen op woningen. Deze 1-fase omvormer heeft een vermogen van 3,6 kW en zet de gelijkstroom van je zonnepanelen om in bruikbare wisselstroom.

 

GoodWe 3600D-NS Kenmerken

  • Nominaal vermogen: 3,6 kW
  • Zeer compact formaat: 354 x 433 x 147 mm
  • Licht van gewicht: 13 kg
  • Hoog rendement tot 97,8%
  • Uitgebreide monitoring via WiFi, LAN of app
  • Eenvoudige installatie plug & play
  • 15 jaar garantie
  • Made in China

De GoodWe 3600D-NS is uitermate geschikt voor kleinere PV-systemen op woningen dankzij het geringe gewicht en formaat. De installatie en inbedrijfstelling zijn eenvoudig plug and play. Met het hoge rendement en de lange garantie investeer je in jarenlang zorgeloos rendement. Wil je meer weten over de GoodWe 3600D-NS? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Over GoodWe 3600D-NS

 

De GoodWe 3600D-NS maakt deel uit van de populaire D-NS Serie van GoodWe. Deze serie omvat verschillende micro-omvormers met een vermogen tussen 1 en 6 kW, speciaal ontworpen voor toepassing op woningen.

Kenmerkend voor de D-NS serie is het gebruiksvriendelijke plug & play ontwerp. De installatie en inbedrijfstelling van de omvormers uit deze serie is eenvoudig. Ook het geringe gewicht en compacte formaat dragen hieraan bij. Zo weegt de 3600D-NS slechts 13 kg en meet het model 354 x 433 x 147 mm. 

Een ander belangrijk pluspunt van de D-NS serie is de zeer hoge efficiency. De omvormers beschikken over geavanceerde MPPT technologie voor een maximaal rendement. De 3600D-NS haalt een uitstekend rendement tot 97,8%. Hiermee behoort deze omvormer bij de top van zijn klasse. Je profiteert dus optimaal van elke kWh die je zonnepanelen opwekken.

Ook op het gebied van monitoring scoort de 3600D-NS hoog. Via de gratis Enlighten Manager app heb je altijd volledig inzicht in de prestaties van je systeem. Alle belangrijke gegevens zijn in real-time beschikbaar. Zo kun je het rendement continu maximaliseren.

Met de lange garantie van 15 jaar investeer je in een duurzame en betrouwbare omvormer voor je zonnestroominstallatie. De 3600D-NS is uitermate geschikt voor woningen dankzij het geringe gewicht en formaat. Wil je meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Over GoodWe D-NS serie

GoodWe's D-NS-serie vertegenwoordigt de nieuwste generatie van enkelfasige dual string omvormers. Deze serie volgt op de succesvolle DS-serie en zet nieuwe standaarden op het vlak van compactheid, lichtgewicht, functionaliteit en prijs-kwaliteit.

De 4 modellen in de D-NS serie gaan van 3 tot 5 kW. Ze zijn maar liefst 30% lichter en 20% compacter dan vergelijkbare producten. Dit vereenvoudigt transport, opslag en installatie aanzienlijk. Ondanks de scherpe prijs bieden de D-NS-omvormers toonaangevende prestaties en veelzijdigheid.

Een belangrijk voordeel is de ondersteuning voor hoge DC-ingangsstromen tot 13A per string. Dit maakt de omvormers uitstekend geschikt voor aansluiting van high-power en bifaciale zonnepanelen. Het brede ingangsspanningsbereik van 80-550V geeft grote flexibiliteit in systeemdesign.

Connectiviteit is uitstekend via optionele WiFi-communicatie. GoodWe voorziet 10 jaar productgarantie als blijk van vertrouwen. Concluderend biedt de D-NS-serie het beste van twee werelden: geavanceerde technologie in een betaalbaar en gebruiksvriendelijk design.Veelgestelde vragen

Wat kost de GoodWe 3600D-NS?

Tips om te verduurzamen

De meest duurzame
keuze in de markt

 


De Volger 6, 1483 GA, De Rijp

Zakelijke gegevens


KVK: 37150857
BTW: NL820685732.B01
Bank: NL97INGB0675572622