GoodWe omvormers

Zonnepanelen kunnen niet zonder een goede omvormer. Deze zet de gelijkstroom van de panelen om in wisselstroom voor gebruik in huis of teruglevering aan het elektriciteitsnet. GoodWe is een toonaangevend merk van omvormers.

Wat is GoodWe?

GoodWe is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van omvormers voor zonnepanelen. Het hoofdkantoor bevindt zich in Suzhou, China. GoodWe is opgericht in 2009 en heeft inmiddels meer dan 2 miljoen omvormers geleverd wereldwijd.

GoodWe heeft zich ontwikkeld tot een van de marktleiders op het gebied van omvormers. Het bedrijf staat bekend om de uitstekende kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en lange levensduur van hun producten. Daarnaast investeert GoodWe fors om te blijven innoveren.

GoodWe omvormers worden verkocht in meer dan 100 landen. Ook in Nederland kun je alle gangbare GoodWe zonne-omvormers kopen bij MetDeZon. Door de goede naam zijn GoodWe omvormers een populaire keuze.

Typen GoodWe omvormers

GoodWe heeft een breed assortiment aan zonne-omvormers. De belangrijkste modellen zijn:

 • GoodWe DNS Serie – Compacte 1 fase micro-omvormers van 1 tot 6 kW. Ideaal voor woningen.
 • GoodWe XS Plus+ Serie – Ultracompacte micro-omvormers van 0,7 tot 3 kW.
 • GoodWe DT Serie – Driefasige string omvormers van 4 tot 15 kW. Voor grotere systemen.
 • GoodWe ES Serie – Centrale omvormers van 30 tot 100 kW. Voor grootschalige systemen.
 • GoodWe bi-directionele omvormers – Voor thuisbatterijen.

Kortom, voor elke situatie heeft GoodWe een passende en betrouwbare omvormer in het assortiment. Van een kleine installatie op een woning tot een groot commercieel zonnedak.

Voordelen van een GoodWe omvormer

De vele voordelen van een GoodWe omvormer op een rij:

 • Lange levensduur van minimaal 20 jaar.
 • Stil en trillingsarm.
 • Uitgebreide garantie tot wel 15 jaar.
 • Verschillende vermogensklassen leverbaar.
 • Wereldwijd toonaangevend merk van zonne-omvormers.
 • Gemiddeld rendement tot 98% voor een hoge opbrengst.
 • Intelligente MPPT technologie voor maximaal vermogen uit panelen.
 • Uitgebreide monitoring mogelijk via app of web portal.
 • Eenvoudige installatie en inbedrijfstelling.
 • Zeer betrouwbaar met minimaal onderhoud nodig.
 • Breed temperatuurbereik en hittebestendig.

Een GoodWe omvormer is dus een uitstekende keuze voor elk zonnestroomsysteem. Of het nu om een paar panelen op een woning gaat of een groot zonnepark. De technologie van GoodWe zorgt voor optimale resultaten.

GoodWe omvormer kopen bij MetDeZon

Wil je een GoodWe omvormer aanschaffen voor jouw woning of bedrijf? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan bij MetDeZon.

Een van onze adviseurs kan precies adviseren welk type en vermogen GoodWe omvormer het beste past bij de situatie. Dan verzorgen wij daarna de professionele installatie en inbedrijfstelling. 

Laat je goed adviseren bij de aanschaf van een kwalitatieve GoodWe omvormer voor jouw woning of bedrijf. Je bent dan verzekerd van een optimaal functionerend en betrouwbaar systeem.

 

Garantie

Op alle GoodWe omvormers krijg je minimaal 5 jaar fabrieksgarantie. Voor de meeste producten geldt zelfs een garantieperiode van 10 of 12 jaar. 

Mocht de omvormer onverhoopt defect raken binnen de garantietermijn, dan wordt deze kosteloos gerepareerd of vervangen. Dit geeft extra zekerheid op een probleemloos functionerende installatie.

De betrouwbare technologie en uitgebreide garantie maken GoodWe omvormers een aantrekkelijke investering. Je geniet jarenlang van het zonnestroomsysteem zonder zorgen over de omvormer.

 

Conclusie

GoodWe heeft zich ontwikkeld tot een toonaangevend merk van zonne-omvormers. De omvormers combineren geavanceerde technologie met een robuust ontwerp en uitgebreide garantie.

Voor elk type installatie heeft GoodWe een passende oplossing. Door de hoge efficiëntie en betrouwbaarheid leveren de omvormers een uitstekend rendement op de investering in zonnepanelen.

Ook jouw zonnepanelen laten renderen met een kwalitatieve GoodWe omvormer? Vraag dan vrijblijvend een adviesgesprek en offerte aan bij MetDeZon.

 

Tips om te verduurzamen

De meest duurzame
keuze in de markt

 


De Volger 6, 1483 GA, De Rijp

Zakelijke gegevens


KVK: 37150857
BTW: NL820685732.B01
Bank: NL97INGB0675572622