GoodWe 3000D-NS

De GoodWe 3000D-NS is een krachtige 1-fase micro-omvormer met een nominaal vermogen van liefst 3 kW. Deze compacte en geavanceerde omvormer zet de gelijkstroom van je zonnepanelen om in bruikbare wisselstroom.

GoodWe 3000D-NS enmerken

  • Vermogen: 3 kW
  • Compact formaat: 354 x 433 x 147 mm
  • Laag gewicht: 13 kg
  • Rendement tot 97,8%
  • Eenvoudige installatie
  • Monitoring via WiFi, LAN of app
  • 15 jaar garantie
  • Productie in China

 

De GoodWe 3000D-NS combineert een vermogen van 3 kW met een gebruiksvriendelijk plug & play ontwerp. Dankzij de lange garantie en hoge efficiency ben je verzekerd van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en hoog rendement. Ontvang een vrijblijvende offerte voor deze krachtige omvormer.

Over GoodWe 3000D-NS

Ook de 3000D-NS is uitgerust met het hoogwaardige MPPT platform van GoodWe voor een maximaal rendement. Met een efficiency tot maar liefst 97,8% hoort deze omvormer bij de top in zijn klasse. Via de monitoring app heb je altijd zicht op de prestaties.

De 3000D-NS maakt deel uit van de populaire D-NS serie van GoodWe. Deze micro-omvormers zijn specifiek ontworpen voor woningen en beschikken over een vermogen van 1 tot 6 kW.

Kenmerkend voor de D-NS serie is het gebruiksvriendelijke plug & play design voor eenvoudige installatie. De omvormers beschikken over geïntegreerde DC connectors en zijn voorbereid voor aansluiting op het elektriciteitsnet.

De 3000D-NS voldoet uiteraard aan alle vereiste certificeringen voor veiligheid en duurzaamheid. Zo kun je met een gerust hart investeren in deze kwalitatieve en degelijke omvormer.

De GoodWe 3000D-NS combineert een fors vermogen van 3 kW met een gebruiksvriendelijk plug & play ontwerp. Dankzij de lange garantie en hoge efficiency bent u verzekerd van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en hoog rendement. Ontvang een vrijblijvende offerte.

Over GoodWe D-NS serie

De D-NS-serie van GoodWe omvat de nieuwste generatie enkelfasige, dual string omvormers. Deze serie volgt de succesvolle DS-serie op en zet de trend verder naar nog compactere, lichtere en voordeligere modellen.

 

De D-NS omvormers zijn maar liefst 30% lichter dan vergelijkbare modellen, met een volumevermindering tot 20%. Dit vereenvoudigt transport, opslag en installatie aanzienlijk. Ook de prijs is zeer scherp, waardoor de D-NS-serie tot de meest interessante keuzes behoort in dit vermogenssegment.

De D-NS-serie omvat 4 modellen: GW3000-D-NS, GW3600-D-NS, GW4200-D-NS en GW5000-D-NS. Alle modellen zijn standaard uitgerust met een DC-schakelaar voor extra veiligheid en gemak.

Kenmerkend is de ondersteuning voor hoge DC-ingangsstromen tot 13A per string kopen.

Dit maakt de D-NS-omvormers uitstekend compatibel met een hoog vermogen en bifaciale PV-panelen, die steeds gangbaarder worden. Het brede ingangsspanningsbereik van 80-550V geeft flexibiliteit in zonnepanelen
Verder is de D-NS-serie zeer efficiënt met een maximaal rendement tot 98,8%. De omvormers werken betrouwbaar onder zware omstandigheden dankzij de IP65 beschermingsgraad. Het ventilatorloze ontwerp garandeert een fluisterstille werking.

 Connectiviteit is uitstekend dankzij WiFi, dat standaard los verkrijgbaar is. De levensduur bedraagt minstens 10 jaar volgens de productgarantie van GoodWe.

Kortom, de GoodWe D-NS-serie combineert vooruitstrevende technologie met gebruiksgemak in een compact en betaalbaar design. De ideale keuze voor wie de nieuwste ontwikkelingen in zonne-energie wil benutten.

 

Veelgestelde vragen

Wat kost de GoodWe 3000D-NS?

Tips om te verduurzamen

De meest duurzame
keuze in de markt

 


De Volger 6, 1483 GA, De Rijp

Zakelijke gegevens


KVK: 37150857
BTW: NL820685732.B01
Bank: NL97INGB0675572622