GoodWe 2000 XS

De GoodWe 2000 XS is met zijn vermogen van 2 kW een betaalbare keuze voor kleinere zonnestroomsystemen op woningen. Deze handzame micro-omvormer zet de gelijkstroom om in nette wisselstroom.

GoodWe 2000 XS kenmerken

  • 1-fase aansluiting
  • Vermogen 2 kW
  • Compact formaat: 295 x 230 x 113 mm
  • Laag gewicht: 5,8 kg
  • Rendement tot 97%
  • Eenvoudig te installeren
  • Monitoring via app mogelijk
  • 12 jaar garantie
  • Productie in China

Over GoodWe 2000 XS

Dankzij het geringe formaat en gewicht is de GoodWe 2000 XS eenvoudig te installeren. Het plug & play systeem maakt inbedrijfstelling een fluitje van een cent. Met de lange garantie en hoge efficiency geniet je jarenlang van dit kwalitatieve product. Ontvang een vrijblijvende offerte voor deze betaalbare omvormer.

De 2000 XS maakt deel uit van de populaire XS serie micro-omvormers van GoodWe. Deze omvormers worden gekenmerkt door het gebruiksvriendelijke en compacte ontwerp met plug & play installatie.

Met een gewicht van slechts 5,8 kg en afmetingen van 295 x 230 x 113 mm is de 2000 XS eenvoudig met één hand te tillen en te installeren. Ook de integratie van een DC switch in de omvormer maakt bekabeling een stuk gemakkelijker.

Qua rendement scoort de betaalbare 2000 XS zeer goed, met een maximaal rendement tot 97%. De MPPT technologie zorgt ervoor dat elke kWh aan zonnestroom optimaal wordt benut. Via de Enlighten Manager app heb je altijd zicht op de prestaties.

De 2000 XS voldoet net als andere GoodWe modellen aan alle vereiste veiligheidsnormen en certificeringen. Zo kun je met een gerust hart investeren in deze kwalitatieve en degelijke omvormer.

Over GoodWe XS serie

Met de XS-serie zet GoodWe een nieuwe standaard voor compactheid en gebruiksgemak van zonne-energie omvormers. De 6 modellen in het XS-assortiment variëren in vermogen van 700W tot 3000W en zijn specifiek ontworpen voor kleinere toepassingen.

Het meest opvallende kenmerk zijn de afmetingen: de XS-omvormers hebben ongeveer de afmetingen van een vel A4-papier! Met een gewicht van slechts 5,8 kg zijn ze extreem lichtgewicht en eenvoudig met 1 hand te installeren. Dit bespaart enorm veel tijd en moeite vergeleken met traditionele zwaardere modellen.

Ondanks de compacte afmetingen leveren de XS-modellen een indrukwekkende prestatie. Ze ondersteunen een overdimensionering van 130% aan zonne-energie op de DC-ingang. Ook de Europese efficiëntie gaat tot 97,2%, wat beduidend hoger is dan bij oudere types omvormers.

Ook de Europese efficiëntie gaat tot 97,2%, wat beduidend hoger is dan bij oudere types omvormers.

De lage opstartspanning van 50V maakt de XS-serie bij uitstek geschikt voor weinig intense zonneschijn. Het brede ingangsspanningsbereik van 40-450V laat een flexibele aansluiting op vrijwel alle gangbare PV-panelen toe. De XS-modellen communiceren draadloos via WiFi naast bekabelde LAN-verbinding.

GoodWe voorziet maar liefst 10 jaar productgarantie op de XS-serie, een bewijs van vertrouwen in de kwaliteit en levensduur. Al bij al is de XS-serie een zeer complete en krachtige oplossing voor kleine zonne-energie installaties in een compact formaat. De prijs-kwaliteitsverhouding is hierdoor erg gunstig.

Veelgestelde vragen

Wat kost de GoodWe 2000 XS?

Tips om te verduurzamen

De meest duurzame
keuze in de markt

 


De Volger 6, 1483 GA, De Rijp

Zakelijke gegevens


KVK: 37150857
BTW: NL820685732.B01
Bank: NL97INGB0675572622