Jinko Solar 425 WP Full Black

Het Jinko 425 Wp zonnepaneel combineert stijl en efficiëntie. Met zijn fraaie zwarte uitvoering past dit paneel perfect op elk dak. Tegelijkertijd behaalt het een zeer hoge opbrengst dankzij de geavanceerde technologie. Het maakt deel uit van de Tiger Neo N-type serie van Jinko.Belangrijke kenmerken Jinko Solar 425 Wp.

Belangrijkste kenmerken Jinko Solar 425

  • 120 half-cells voor minder schaduw verlies
  • Maximale efficiëntie tot 21,27%
  • Compacte afmetingen van 1722 x 1134 x 30 mm
  • Laag gewicht van 22kg voor eenvoudige installatie
  • Getest op hoge wind- (2400 Pa) en sneeuwbelasting (5400 Pa)
  • Uitstekende prestaties bij weinig lichtinval
  • Minder kans op degradatie door Hot 2.0 technologie
  • 25 jaar productgarantie, 30 jaar vermogensgarantie

 

Dit N-type paneel genereert meer vermogen per vierkante meter dankzij de geavanceerde half-cell technologie en hoge efficiëntie. Ook op bewolkte dagen en 's ochtends/’s avonds levert het maximale opbrengst.

Jinko Solar garandeert de kwaliteit met een productgarantie van 25 jaar en 30 jaar garantie op een maximaal vermogensverlies van 0,55% per jaar. Na 30 jaar produceert het paneel nog minstens 87,4% van het oorspronkelijke piekvermogen van 425Wp.

Kortom, met het Jinko 425 Wp zonnepaneel kiest u voor fraai design, geavanceerde technologie en gegarandeerd rendement. De ideale keuze voor uw woning of bedrijfspand.

Ontvang een vrijblijvende offerte voor zonnepanelen.

 

Over Jinko Solar

 

Jinko Solar staat al jaren wereldwijd aan de top als het gaat om de productie van zonnepanelen. Het bedrijf levert betrouwbare, hoogrenderende panelen tegen zeer scherpe prijzen. Het brede assortiment biedt voor elk project een passende oplossing.

De panelen van Jinko Solar voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en zijn gecertificeerd door onafhankelijke instituten. Ze worden geleverd met 12 jaar productgarantie en 25 jaar vermogensgarantie.

De geavanceerde productietechnieken met automatische kwaliteitscontroles staan garant voor een lange levensduur en hoge betrouwbaarheid. Defecten komen nauwelijks voor bij de panelen van Jinko Solar.

Het assortiment van Jinko Solar omvat een brede range mono- en polykristallijne panelen. De polykristallijne Cheetah-serie staat bekend om de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De mono-panelen van de Eagle-serie combineren power met fraai design. Voor maximale efficiëntie is er de high-end Tiger Neo N-type serie.

Jinko Solar werkt continu aan productoptimalisatie en innovaties zoals shingled cellen en multi-busbars. Dankzij de schaalgrootte kan het bedrijf scherp concurreren op prijs. De combinatie van kwaliteit, garanties en lage prijzen maakt Jinko Solar zonnepanelen zeer rendabel.

In Nederland behoort Jinko Solar al jaren tot de populairste merken onder particulieren en in de zakelijke markt. De panelen leveren gegarandeerd rendement tegen aantrekkelijke prijzen. Een zekere investering voor elk dak!

Veelgestelde vragen

Hoeveel Wp heeft het Jinko 425 Wp paneel?
Hoeveel zonnecellen telt dit paneel?
Hoe lang is de productgarantie van Jinko Solar?
Is dit paneel geschikt voor mijn platte dak?

Tips om te verduurzamen

De meest duurzame
keuze in de markt

 


De Volger 6, 1483 GA, De Rijp

Zakelijke gegevens


KVK: 37150857
BTW: NL820685732.B01
Bank: NL97INGB0675572622