Jinko Solar 415 WP Full Black

 

Het Jinko Solar 415 Wp Full Black zonnepaneel combineert power met een fraai design. Het volledig zwarte paneel integreert naadloos op elk dak. Tegelijkertijd genereert het maximaal rendement dankzij N-type technologie.

 

Belangrijkste kenmerken Jinko Solar 415 WP Full Black

  • 108 half-cells voor optimale opbrengst
  • Efficiëntie tot 21,77%
  • Zwarte uitvoering voor mooi design
  • Compact formaat van 1722 x 1134 x 30 mm
  • Laag gewicht van 22kg voor eenvoudige installatie
  • Goed bestand tegen extreme wind (2400 Pa) en sneeuw (5400 Pa)
  • Uitstekende prestaties bij weinig lichtinval
  • Weinig kans op degradatie door Hot 2.0 technologie
  • 25 jaar productgarantie, 30 jaar vermogensgarantie

 

Dit krachtige N-type paneel genereert dankzij de geavanceerde half-cell technologie maximaal rendement per vierkante meter. Ook bij warm weer, bewolking en ochtend/avondzon behaalt het een optimale opbrengst.

Jinko Solar garandeert de kwaliteit met een productgarantie van 25 jaar en 30 jaar garantie op maximaal 0,55% vermogensverlies per jaar. Na 30 jaar produceert dit paneel nog minstens 87,4% van het oorspronkelijke vermogen.

Kortom, het Jinko Solar 415 Wp Full Black zonnepaneel biedt het beste van twee werelden: fraai design en maximale zonnestroomproductie. Een uitstekende keuze!

Ontvang een vrijblijvende offerte voor zonnepanelen.

 

Over Jinko Solar

 

Jinko Solar is wereldwijd een toonaangevende fabrikant van zonnepanelen. Het bedrijf levert hoogwaardige en innovatieve oplossingen voor zowel particulieren als de zakelijke markt.

De panelen van Jinko Solar worden gekenmerkt door een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en hoge betrouwbaarheid. Ze combineren stijlvol design met geavanceerde technologie voor maximale efficiëntie en opbrengst.

Het assortiment van Jinko Solar omvat panelen in uiteenlopende specificaties en uitvoeringen. Zo is er keuze uit mono- en polykristallijne panelen, in zwarte of blauwe uitvoering. Ook qua vermogen, formaat en type frame is er voor elke situatie een geschikt Jinko paneel verkrijgbaar.

Populaire product series zijn de Eagle mono-serie met hoog rendement en de Cheetah poly-serie voor optimale prijs-kwaliteitverhouding. Ook de high-end Tiger Neo N-type serie geniet grote bekendheid vanwege de geavanceerde technologie en lange garanties.

Jinko Solar onderscheidt zich met haar focus op research en ontwikkeling. Het bedrijf investeert fors in innovaties zoals half-cell en shingling technologie voor maximale prestaties. De modernste productiefaciliteiten dragen bij aan de hoge kwaliteit.

Klanten kiezen voor Jinko vanwege de combinatie van esthetiek, betrouwbaarheid, hoog rendement en scherpe prijzen. De uitgebreide garanties onderstrepen het vertrouwen in de kwaliteit van de panelen. Jinko Solar biedt voor elk project een passende en rendabele oplossing.


Veelgestelde vragen

Wat is de piekcapaciteit van dit zonnepaneel?
Wat is de kleur van de rand van dit paneel?
Hoe lang is de productgarantie van Jinko Solar?
Kan ik dit paneel op mijn platte dak installeren?

Tips om te verduurzamen

De meest duurzame
keuze in de markt

 


De Volger 6, 1483 GA, De Rijp

Zakelijke gegevens


KVK: 37150857
BTW: NL820685732.B01
Bank: NL97INGB0675572622