Complete zonnepanelen set kopen?

Zonnepanelen pakket van MetDeZon

Een set zonnepanelen kopen is veel makkelijker dan alles apart aanschaffen. Bij MetDeZon zijn we ons daarvan bewust. Wij verkopen maatwerk en voor iedereen is de perfecte set anders.

Het complete pakket zonnepanelen bestaat uit de installatie, omvormer, zonnepanelen en de benodigde materialen voor de installatie zoals het frame.

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor één van onze sets zonnepanelen. Zo kun je met een gerust hart zonnepanelen laten plaatsen. Hierdoor hoeft je zelf niets meer te doen.

Een complete zonnepanelen set kopen:
zelf de prijs berekenen

Voordat je zonnepanelen gaat laten installeren, is het belangrijk dat je weet wat het je gaat opleveren. Met zonnepanelen bespaar je een hoop geld. Ieder jaar opnieuw.

Vaak wordt de energierekening met honderden euro’s per jaar verlaagd na de installatie van een set zonnepanelen. Het mooiste is: na zo ongeveer 4 tot 6 jaar is de investering terugverdiend. Hiervan is het resultaat dat je de resterende jaren kunt profiteren van gratis energie die je zelf opwekt.

Om zelf de prijs te berekenen van zonnepanelen heeft MetDeZon een handige tool ontworpen, waarmee je gemakkelijk de opbrengst van zonnepanelen kunt berekenen. Zo weet je direct wat je kunt besparen. Je kunt aan de hand van jouw energieverbruik bepalen hoeveel pv-panelen je nodig hebt. Wanneer je het rendement en de opbrengst hebt berekend, kun je eenvoudig een offerte aanvragen voor een complete set zonnepanelen.

Waarom een compleet zonnepanelen pakket kopen?

Een compleet pakket aanschaffen is veel slimmer dan alles los kopen. Er zitten een hoop voordelen aan het kopen van een complete set. Een compleet pakket zonnepanelen van MetDeZon omvat alles, van advies tot installatie: onze pakketten hebben de beste prijs-kwaliteitverhouding.

De lokale installateurs van MetDeZon zorgen voor een nette installatie. Deze installatie gebeurt vaak al binnen één dag. Dit is inclusief het aansluiten van het zonnestroomsysteem.

Soms moet de meterkast worden aangepast. Daar zijn we goed op voorbereid en dat nemen we direct mee tijdens de installatiedag. Zodra de lokale installateurs van MetDeZon bij je thuis weggaan, wek je zelf groene stroom op. Zo is zonnepanelen kopen helemaal geen lastige opgave meer. Geen geschikte groepenkast? Geen probleem, voor het vervangen van de groepenkast kunnen wij ook een offerte maken.

Welke kies jij?

Bij MetDeZon hebben we verschillende complete pakketten zonnepanelen. Het vermogen van de zonnepanelen verschilt per pakket. Om de beste set voor jouw situatie te vinden helpen de adviseurs van MetDeZon je graag.

Niet ieder dak of iedere hoogte van het energieverbruik heeft hetzelfde pakket zonnepanelen nodig. Daarom is het altijd slim een goed advies aan te vragen. Met de ervaring van de adviseurs van MetDeZon ben je verzekerd van de best mogelijke plaatsing en garanderen we de hoogste opbrengst in jouw situatie.

De prijs van de zonnepanelen set is bij de pakketten vermeld. Hiervoor zijn 10 zonnepanelen als standaard aantal panelen genomen. Benieuwd hoeveel zonnepanelen er precies nodig zijn in jouw situatie?

Stringomvormer

Foto Jinko 435
GoodWe omvormer
Beste prijs-kwaliteit verhouding
25 jaar productgarantie
Vermogen 4.350 wpp
Verwachte opbrengst 3.800 kWh
Onze scherpste aanbieding

Micro omvormers

Foto Jinko 435, uitbreiding naar een Duits paneel mogelijk!
Enphase micro omvormers
Beste prijs-kwaliteit verhouding
25 jaar productgarantie
Vermogen 4.350 wpp
Verwachte opbrengst 3.900 kWh
Onze kwalitatief beste aanbieding

De goedkoopste set kopen: slim of niet?

Is het slim om de goedkoopste zonnepanelen te laten plaatsen? Lang niet altijd. Er zijn veel verschillen tussen het duurste en goedkoopste pakket. Niet alleen de prijs verschilt: ook het vermogen, rendement, de opbrengst, de techniek en de levensduur van de panelen verschillen.

De duurste zonnepanelen hebben het hoogste vermogen in Wattpiek. Ze zijn duurder, maar gaan ook langer mee. Ook de fabrieksgarantie is hoger: 30 jaar in plaats van 20 of 12 jaar. Zo kan het zelfs verstandig zijn om voor een duurdere set te gaan. Wil je precies weten welke set bij jouw situatie past? Vraag dan vrijblijvend advies aan bij de adviseurs van MetDeZon.

Veelgestelde vragen

Wat kost een set zonnepanelen?
De kosten van een set zonnepanelen zijn afhankelijk van welk pakket je kiest. Bekijk hier al onze verschillende sets panelen.

Welke set zonnepanelen is het beste?
Afhankelijk van het energieverbruik bij je thuis en de gewenste opbrengst kies je de beste set zonnepanelen. De adviseurs van MetDeZon helpen je graag aan een goed advies.

Is een zonnepanelen pakket inclusief montage?
Ja, alle pakketten zonnepanelen van MetDeZon zijn inclusief montage, montagematerialen, omvormer en natuurlijk de zonnepanelen.

De meest duurzame
keuze in de markt

 


De Volger 6, 1483 GA, De Rijp

Zakelijke gegevens


KVK: 37150857
BTW: NL820685732.B01
Bank: NL97INGB0675572622