Zonnepanelen Leiden


zonnepanelen Leiden
Zonnepanelen kopen in Leiden: profiteer maximaal bij een investering in groene, duurzame energie. Er zijn gemiddeld 1.920 zonuren per jaar. Dat is veel meer dan in de rest van Nederland. Daarom is Leiden een perfecte locatie voor een nieuw zonnestroomsysteem. Ook de gemeente helpt bij het investering in duurzame energie. Lees op deze pagina alles over zonnepanelen in Leiden.

Tussen 2016 en 2020 heeft de gemeente een bedrag van € 7 miljoen uitgetrokken voor duurzaamheidsfondsen. De gemeente Leiden neemt een voorbeeldfunctie aan als het gaat om de focus op de energietransitie. Steeds meer duurzame leningen worden verschaft en niet zonder reden. De gemeente wil in 2030 energieneutraal zijn. Dit jaar, in 2020 voor de gemeente zelf al een CO2-neutrale bedrijfsvoering, volgens de Duurzaamheidsagenda. Bespaart u al op de energierekening? Vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan en kom precies te weten wat zonnepanelen u op kunnen leveren!


Zonnepanelen kopen in Leiden


zonnepanelen kopen Leiden

In Leiden zonnepanelen nodig? MetDeZon is dé onafhankelijke leverancier van zonnepanelen in Leiden. MetDeZon zorgt zelf voor de installatie, door lokale installateurs. Zowel bij de offerte als installatie is er dus veel persoonlijk contact. Zodra u een offerte aanvraagt nemen de adviseurs contact met u op. Ze bespreken de situatie en zorgen voor een maximale opbrengst van zonnepanelen bij u thuis.

Er zijn duizend-en-één manieren om zonnepanelen te plaatsen. Het verschil tussen een schuin en plat dak is er een, maar er zijn nog tal van andere situaties mogelijk. Is het dak leeg of worden zonnepanelen mogelijk geblokkeerd door bijvoorbeeld een dakkapel? Is er sprake van schaduw op het dak? Dit zijn belangrijke vragen die we moeten beantwoorden om tot een perfecte installatie te komen. De adviseurs van MetDeZon geven u graag een vrijblijvend advies! Bent u nieuwsgierig geworden? Via onderstaande knop is het eenvoudig een offerte aan te vragen.


Opbrengst

De opbrengst van zonnepanelen inLeiden is zoals eerder vermeld zeer goed. Doordat de zon veel schijnt is de opbrengst hoger dan wanneer u in het Westen van het land woont.

In de meest ideale situatie zijn zonnepanelen op het Zuiden gericht. Daarnaast is een goede hoek ook belangrijk. Deze is idealiter 35 graden. Is dat mogelijk bij u op uw dak? Dan kunt u ieder jaar weer opnieuw veel geld besparen. De opbrengst van 10 Deluxe panelen (3.200 WP) is per jaar gemiddeld 2.820 kWh.

Bent u benieuwd wat u precies kunt besparen?


Rendement

Het rendement van zonnepanelen in Leiden is ook hoog, omdat de zonuren hoog zijn. Hoe hoog het rendement precies is, weten we pas zodra we de exacte locatie kunnen inzien. Wilt u precies weten wat het rendement in Leiden is? Vraag dan een offerte aan! U zorgt er ook voor dat uw woning CO2-neutraal wordt.

Gemiddeld is de terugverdientijd van zonnepanelen in Leiden 6 tot 7 jaar. Vervolgens zijn er nog veel jaren over waarin u profiteert van gratis stroom. Dat betekend geen energierekening meer! Ook heeft u weinig onderhoud aan de zonnepanelen, waardoor het geen tijdsbesteding vergt.


Subsidie zonnepanelen Leiden


Landelijke subsidies op zonnepanelen zijn al een tijd afgeschaft. Toch zijn er vaak nog mogelijkheden. Deze worden per gemeente bepaald. In Leiden is er geen subsidie op zonnepanelen.

Duurzaamheidslening

Wel heeft Leiden een Duurzaamheidslening bedacht. Hiermee kunt u simpel geld besparen door zonnepanelen te nemen, zonder een direct grote investering. Het maximum leenbedrag is € 15.000,-. Dat is ruim voldoende voor een zonnepanelen installatie. Daarnaast bedraagt de looptijd 180 maanden. Genoeg tijd om af te lossen én te besparen. Een win-win situatie: en dan helpt u ook nog eens het milieu een handje.


Veelgestelde vragen


 
Kun je zonnepanelen kopen in Leiden?
Ja, in Leiden zijn zonnepanelen een verstandig idee. Door het hoge aantal zonuren profiteert u optimaal van zonnepanelen.
Zit er subsidie op zonnepanelen in Leiden?
Nee, in 2020 is er geen subsidie voor zonnepanelen in Leiden. Bekijk op deze pagina de mogelijkheid van een Duurzaamheidslening.
Hoelang duurt het voordat de investering is terugverdient?
De terugverdientijd van een volledige installatie is gemiddeld 7 jaar.

STUUR ONS EEN BERICHT

[email protected] | 085 401 1356