Zonnepanelen in Nieuwegein

In Nieuwegein groeit de interesse in zonnepanelen snel. Als je in Nieuwegein rondloopt merk je dat steeds meer daken zonnepanelen hebben. Het is een trend die niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor de portemonnee.

De laatste jaren heeft Nieuwegein grote stappen gezet op het gebied van duurzaamheid. Met een toenemend aantal installaties draagt de gemeente bij aan een groenere toekomst. Overweeg je zelf zonnepanelen aan te schaffen? MetDeZon is jouw installateur in Nieuwegein!

Zonnepanelen kopen in Nieuwegein?

 

Zet nu de stap naar een duurzamere toekomst in Nieuwegein door te kiezen voor zonnepanelen. Met meer dan 1200 zonuren per jaar en bijna 10.000 daken die geschikt zijn voor installatie biedt Nieuwegein een gouden kans om zowel op energiekosten te besparen als bij te dragen aan een groener milieu.

 

Zonuren

Nieuwegein geniet jaarlijks van meer dan 1200 zonuren, een belangrijk gegeven voor wie overweegt om zonnepanelen aan te schaffen. Deze hoeveelheid zonlicht maakt de stad een uitstekende locatie voor het opwekken van zonne-energie. De effectiviteit van zonnepanelen hangt sterk af van de hoeveelheid directe blootstelling aan zonlicht, en met meer dan 1200 zonuren per jaar ligt er in Nieuwegein een groot potentieel voor energieopwekking via je dak. 

Is jouw dak geschikt?

In Nieuwegein zijn maar liefst 9.984 daken geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen. In sommige delen van Vreeswijk is er een beschermd stadsgezicht. Hier gelden speciale regels omtrent het plaatsen van een zonnestroomsysteem. Hier mag je niet zonder vergunning van de gemeente zonnepanelen installeren. Het is daarom essentieel om vóór aankoop na te gaan of jouw dak onder deze regel valt. Een snelle beoordeling door een specialist van MetDeZon kan je hierover duidelijkheid bieden.

> Doe nu de gratis dakcheck van MetDeZon

Doe de gratis zonnepanelen check!


Bereken binnen 1 minuut hoeveel je kunt besparen.

MetDeZon zonnepanelen installateur in Nieuwegein


Nadat je een offerte hebt aangevraagd krijg je een helder advies van MetDeZon. Zodra je het eens bent met ons advies, zal in de weken daarna de installatie al plaatsvinden. Over het algemeen zijn de zonnepanelen dan binnen 1 werkdag geplaatst.

1. Offerte aanvragen
2. Thuisbezoek
3. Montage
4. Energie opwekken

Vraag een advies aan

Subsidie op zonnepanelen in Nieuwegein

Hoewel er geen landelijke of lokale subsidie beschikbaar is in Nieuwegein voor het plaatsen van zonnepanelen, betekent dit niet dat er geen financiële voordelen te behalen zijn.

0% BTW

Je betaalt geen BTW over de aankoop en installatie van zonnepanelen. Deze maatregel verlaagt direct de investeringskosten. Hierdoor is jouw terugverdientijd lager.

Subsidies en Regelingen

De 0% BTW-regeling is een directe besparing op jouw investering. Bovendien stimuleert de Nederlandse overheid met de salderingsregeling, waarbij je voor elke kWh die je meer produceert dan verbruikt, een vergoeding krijgt. Ondanks het gebrek aan specifieke subsidies blijft het plaatsen van zonnepanelen in Nieuwegein een economisch slimme keuze dankzij deze regelingen en het hoge aantal zonuren per jaar.

Besparen met zonnepanelen in Nieuwegein

Zonnepanelen kopen in Nieuwegein is een slim idee. Hiermee bespaar je flink op de energierekening. In combinatie met een thuisaccu kun je nog slimmer omgaan met energie.

MetDeZon hanteert enkel de beste merken. Denk aan Jinko, Solarwatt, SMA, GoodWe en Enphase. Met deze merken ben je verzekerd van een hoge opwekking, lange levensduur en milieuvriendelijk productieproces.

Vergeet niet te checken of jouw dak geschikt is en of je vergunningen nodig hebt. Dankzij de BTW-vrijstelling en de fiscale voordelen zoals de salderingsregeling wordt jouw investering in zonne-energie nog aantrekkelijker. Stap vandaag nog over op zonne-energie en geniet van de voordelen die het jou en de gemeente Nieuwegein biedt.

De meest duurzame
keuze in de markt

 


De Volger 6, 1483 GA, De Rijp

Zakelijke gegevens


KVK: 37150857
BTW: NL820685732.B01
Bank: NL97INGB0675572622