De beste keuze voor zonnepanelen


Binnenkort zonnepanelen kopen? MetDeZon is dé lokale aanbieder van zonnesystemen. Met de enorm stijgende energieprijzen is het slim en verstandig om een zonne-energiesysteem aan te schaffen. Je bespaart hiermee ieder jaar opnieuw op jouw energierekening.

De adviseurs van MetDeZon geven graag een persoonlijk advies om de best mogelijke situatie op jouw dak te bewerkstelligen.

Vraag direct een voorstel aan

Zonnepanelen van MetDeZon

Binnenkort zonnepanelen kopen? MetDeZon is dé lokale aanbieder van zonnesystemen. Met de enorm stijgende energieprijzen is het slim en verstandig om een zonne-energiesysteem aan te schaffen. Je bespaart hiermee ieder jaar opnieuw op jouw energierekening.

De adviseurs van MetDeZon geven graag een persoonlijk advies om de best mogelijke situatie op jouw dak te bewerkstelligen

Zonnepanelen kopen

Er zijn verschillende redenen waarom je zou kunnen overwegen om zonnepanelen te kopen:

Kostenbesparing: Het installeren van zonnepanelen kan helpen om jouw energierekening te verlagen waardoor je minder afhankelijk bent van jouw energieleverancier.

Duurzaamheid: Zonnestroom is een schone, hernieuwbare energiebron die de uitstoot van broeikasgassen vermindert en helpt om klimaatverandering tegen te gaan.

Waardevermeerdering van jouw woning: Zonnepanelen verhogen de waarde van jouw woning omdat ze een aantrekkelijke en duurzame toevoeging zijn.

Overheidssteun: In sommige regio's biedt de overheid subsidies of andere stimuleringsmaatregelen voor de aanschaf van zonnepanelen, waardoor de investering nog aantrekkelijker wordt.

 

Welke zonnepanelen moet ik kiezen?

Glasfolie zonnepanelen: dit zijn dunne film zonnepanelen met een laag fotovoltaïsch materiaal op een glazen folie. Ze zijn flexibeler, lichter in gewicht en esthetisch aantrekkelijker dan traditionele zonnepanelen. Daardoor zijn ze geschikt voor specifieke toepassingen, zoals het bekleden van gebouwen of voor mobiele toepassingen zoals boten en caravans.

GlasGlas zonnepanelen: Deze panelen hebben twee lagen glas in plaats van één laag zoals traditionele zonnepanelen. Ze zijn dunner, lichter en hebben een hogere transparantie. Deze zonnepanelen hebben een langere levensduur vanwege hun weerbestendigheid en hebben betere prestaties bij warmere temperaturen. Ze zijn echter duurder dan traditionele zonnepanelen vanwege hun geavanceerde constructie. Glasglas zonnepanelen zijn ideaal voor toepassingen waar esthetiek belangrijk is, zoals glazen gevels en daken van gebouwen.

Het kiezen van het juiste type zonnepaneel hangt af van verschillende factoren, waaronder jouw budget, de beschikbare ruimte op het dak, jouw esthetische voorkeuren en de hoeveelheid energie die je wilt genereren.

 

 

Hoe gaan we te werk?

 

Nadat je een offerte hebt aangevraagd krijg je helder advies van MetDeZon. Na acceptatie zal binnen enkele weken de installatie plaatsvinden. Over het algemeen zijn jouw zonnepanelen binnen 1 werkdag geplaatst.

1. Offerte aanvragen

2. Thuisbezoek

3. Montage

4. Energie opwekken

Vraag een advies aan

Altijd een oplossing die past


Metdezon is constant opzoek naar de beste technieken voor het verduurzamen van energie. Wij focussen op kwaliteit, zodat jij de allerbeste oplossing krijgt voor jouw situatie. Wij werken onder anderen samen met:

Wat zeggen anderen:

 • Jaap Oosterhof
  In 2013 een kompleet zonnepanelen pakket gekocht. Altijd goed gewerkt. Nu door een onhandigheid van mijzelf de connectors van de omvormer stuk. Na kontakt met MetDeZon snelle reactie. Zelfde dag vervangende connectors verzonden. Uitmuntende service.
  Jaap Oosterhof
 • Nicolaas Kabel
  Mijn 5 jr oude omvormer leek niet helemaal correct te werken. Opgestuurd ter controle maar probleem kon niet makkelijk gevonden worden. Binnen 3 dagen had ik een nieuwe omvormer in huis omdat MetdeZon dit de beste oplossing vond. Reparatie zou langer gaan duren. Topservice!
  Nicolaas Kabel
 • Marianne van der Sluijs
  Naar aanleiding van goede ervaringen van de buren, ook bij ons en onze zoon laten plaatsen. Nette, snelle werkers en prima service! Niks te klagen dus.
  Marianne van der Sluijs
 • Ageet Blom
  Heel goed geholpen, eerst zonnepanelen, 2 maanden later een compleet vernieuwde meterkast. De mannen werken heel hard en netjes, zeer tevreden!
  Ageet Blom
 • Marcel Kielliger
  Voor de 2e keer de installatie laten aanleggen door met de zon. Scherpe offerte, snelle levering, goed meedenken met de klant en positieve eerdere ervaring heeft mij weer doen besluiten om Met de Zon in Zee te gaan. Systeem werkt nu sinds augustus weer optimaal. Ik zal ze iedereen aan willen bevelen.
  Marcel Kielliger
 • Arne Janssen
  Wat veel bedrijven niet aan durven, doet Met De Zon het juist wel. Op ons Bitumen dak hebben ze snel en zeer vakkundig 8 panelen gemonteerd. Wij zijn zeer tevreden.
  Arne Janssen
 • Etienne Smets
  Op basis van advies van een vriend zonnepanelen besteld bij MetDeZon. Nette verkoper met een passend advies. Na ondertekening offerte al een plaatsingsafspraak binnen 8 weken. Bij plaatsing zeer kundige, vriendelijke jongens en harde werkers! Nette afwerking van de elektriciteit, ondanks de lastige hoekjes. Nu nog mooi weer!
  Etienne Smets

Tips om te verduurzamen

De meest duurzame
keuze in de markt

 


De Volger 6, 1483 GA, De Rijp

Zakelijke gegevens


KVK: 37150857
BTW: NL820685732.B01
Bank: NL97INGB0675572622