Stage lopen bij MetDeZon

MetDeZon zonnepanelen is regelmatig opzoek naar nieuwe enthousiaste stagiairs, die ons kunnen helpen bij het ontwikkelen van ons bedrijf. MetDeZon vindt het belangrijk om studenten de kans te geven om meer te leren over de duurzame toekomst waar MetDeZon aan werkt. In de periode februari 2020 tot en met juni 2020 hebben wij daarom enkele kansen om een Zonnepanelen stage te lopen bij MetDeZon:

Marketing

Dit jaar zijn we opzoek naar een stagiair die kan helpen met onze online marketing. MetDeZon wilt graag beter vindbaar zijn in het eigen werkgebied op het internet en is opzoek naar een stagiair die ons hierbij kan helpen. Het doel van jouw stage is om verbeteringen aan te brengen op onze site. Wij vragen jou om ervoor te zorgen dat MetDeZon bovenaan de lijst komt te staan als mensen zoeken naar zonnepanelen. Ben jij proactief en heb jij affiniteit met marketing? Kan je ook goed overweg met websites en wil je graag stage lopen bij MetDeZon? Dan zijn wij opzoek naar jou! Je kunt jouw CV met begeleidende brief waarom jij bij MetDeZon stage wilt lopen opsturen naar [email protected].

Marktonderzoek

In de zonnepanelen markt veranderen de behoeftes constant. Om constant in te blijven spelen op deze veranderen behoeftes zijn opzoek naar een stagiair die ons kan helpen bij het achterhalen van de laatste klantbehoeften. Ben jij proactief en heb jij affiniteit met sales? Kun jij kansen signaleren in de markt, voel jij de behoeftes aan van de klant en wil je graag stage lopen bij MetDeZon? Ben jij ook niet bang om naar de klant toe te gaan of om mee te gaan naar onze open avonden? Dan zijn wij opzoek naar jou! (Let op, het hebben van een rijbewijs is handig voor deze stage.) Je kunt jouw CV met begeleidende brief waarom jij bij MetDeZon stage wilt lopen opsturen naar [email protected].


STUUR ONS EEN BERICHT

[email protected] | 085 401 1356