Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Verzendkosten

MetDeZon kan uw bestelling aan huis of op elk willekeurig adres in Nederland en België bezorgen. Voor het bezorgen van bestellingen maken wij gebruik van externe bezorgdiensten als zowel onze eigen bezorgdienst. Voor kleine pakketten wordt gebruik gemaakt van PostNL.

De exacte bezorgkosten van uw bestelling vindt u altijd terug uw winkelwagen. Wanneer u meerdere producten in één bestelling plaatst, zult u, indien van toepassing, een toeslag zien op de standaard bezorgkosten. Het product met de hoogste bezorgkosten zal dan als basis fungeren bij de bezorgkosten. Standaard worden bestellingen verzonden zodra deze compleet zijn d.w.z. alle producten in de bestelling kunnen geleverd worden. Indien u hier een uitzondering op wilt, kunt u dit aangeven bij het doen van uw bestelling via de website.

Let op! Heeft u in 1 order meerdere producten besteld en wilt u deze bestelling in delen bij u laten afleveren, dan moet u rekening houden met extra bezorgkosten.

Verzendkosten-overzicht

- Uw bestelling wordt geleverd conform de voorwaarden die gelden bij het artikel of installatieniveau. - U controleert het product op schade of gebreken (indien u deze constateert dient u niet te tekenen voor ontvangst, maar het product retour te laten nemen). - U tekent voor een correcte, onbeschadigde ontvangst van de bestelling. - Indien er schade is, dient u de bestelling niet te accepteren. Wij zullen u een nieuw apparaat toesturen.

Mochten er bij het maken van de bezorg afspraak of bij de levering problemen zijn, dan kunt u ons dit per e-mail laten weten via [email protected]

Niet thuis? En dan... Wanneer u niet in de gelegenheid bent uw bestelling aan te nemen dan zullen de volgende procedures ingesteld worden bij grote verzendingen:

- Het pakket zal retour gaan naar het centrale bezorg magazijn. - U dient een nieuwe bezorgafspraak te maken. - Er zullen extra kosten in rekening worden gebracht voor de mislukte bezorgpoging. - Het pakket zal na 2 weken, wanneer er geen nieuwe afspraak is gemaakt, retour gaan naar MetDeZon.

Bij kleine verzendingen van PostNL worden de onderstaande procedures ingesteld: Het pakket wordt standaard: - 2x aangeboden (u ontvangt bij elke poging een briefkaart). - Het pakket zal na 2 pogingen naar een PostNL balie gaan. - Het pakket zal gedurende 3 weken af te halen zijn bij de PostNL balie. - Het pakket zal na 3 weken retour gaan naar MetDeZon BV.

Loading...