MetDeZon deskundig advies

Een deskundig advies van uw zonnepanelen leverancier, waar bestaat dat uit? Voor MetDeZon bestaat dit niet alleen uit het selecteren van een paar zonnepanelen aansluitend bij uw jaarverbruik, een offerte maken en installeren. Wij kijken graag verder en denken met u mee.
Dit begint met kritische vragen stellen: U woont momenteel met 4 personen in huis en u verbruikt nu 3500 – 4000 kWh/ jaar. Maar wat gebeurt er met uw jaarverbruik als straks de kinderen uit huis gaan? 12 zonnepanelen op uw woning? Ja dat kan, maar heeft u ook rekening gehouden met die 15 meter hoge boom aan de overkant van de straat?
Wilt u een zo kort mogelijke terugverdientijd of gaat u liever voor een zo hoog mogelijke opbrengst per m2? En als u straks zonnepanelen heeft, krijgt u dan wel de beste vergoeding voor uw opgebrachte energie? Wij helpen u graag!

Uitgebreid assortiment en een eerlijk advies

MetDeZon heeft het assortiment de laatste tijd enorm uitgebreid met nieuwe zonnepanelen, nieuwe omvormers en montagemateriaal. Hierdoor kunnen wij een passende oplossing aanbieden in elke situatie.
Daarnaast kunnen we een goede vergelijking maken tussen de producten. Zijn de Duitse zonnepanelen echt beter dan de Chinese? Zijn optimizers van SolarEdge of andere optimizers echt noodzakelijk in mijn situatie? Omdat we een breed assortiment hebben, kunnen we hierover een eerlijk advies geven.
Meer nieuws en ontwikkelingen

Als een van de belangrijkste leveranciers van zonnepanelen, houden wij alle ontwikkelingen goed in de gaten.

VRAGEN OF OPMERKINGEN?
BEL 085 401 1356 OF MAIL INFO@METDEZON.NL

STUUR ONS EEN BERICHT

info@metdezon.nl | 085 401 1356