Wie is Panasonic?

Panasonic is een van de grootste technologieproducenten ter wereld. Het bedrijf is opgericht in 1918 in Japan en is dus al meer dan 100 jaar actief in de elektronicawereld.
Panasonic is in de jaren 2000 ingestapt door aandelen op te kopen van SANYO, een van de eerste zonnepaneelproducenten uit Japan. SANYO is opgericht in 1975 en al bijna 45 jaar een producent van zonnecellen. In 2012 heeft Panasonic SANYO volledig opgekocht en dit bedrijf ondergebracht in de Panasonic familie.
Panasonic staat voor innovatie, excellente kwaliteit en de wil om een bijdragen te leveren aan een beter leven voor de mens.

Waarom werken wij met Panasonic?

MetDeZon kiest voor Panasonic Hit panelen, omdat Panasonic Hit een van de beste panelen op de markt is. De excellente kwaliteit van het paneel, de hoogste performances van wel 330 Watt Piek en garanties van wel 25 jaar maken de panelen van Panasonic een uitstekende keuze voor ieder huishouden die op zoek is naar de beste panelen op de markt.
Ook vinden wij bij MetDeZon zorg voor de omgeving en een betere planeet erg belangrijk. Panasonic is een voorloper op het gebied van innovatie in zonnecellen verwerkt in auto’s, slimme huizen en groene energie. Kort om, een prachtige partner voor MetDeZon en een uitstekende keus voor u!

BEZOEK ONZE SHOWROOM (MA T/M VRIJ)
BEL 085 401 1356 VOOR EEN AFSPRAAK

STUUR ONS EEN BERICHT

[email protected] | 085 401 1356