Verhaal achter MetDeZon


MetDeZon is trots om te kunnen vermelden dat wij al meer dan 70.000 complete systemen hebben geleverd en dat wij daarmee één van de grootste leveranciers van kwaliteitszonnepanelen van Nederland zijn!

“Sinds 2009 de focus op verduurzamen”

Zonne-energie voor iedereen

Wij geloven in een betere wereld met schone energie.

Samen bouwen we aan een duurzame toekomst met onze hoogwaardige, betrouwbare zonnestroomoplossingen. Besparen op torenhoge energiekosten, verhoog de waarde van uw huis en help het milieu beschermen met onze diensten.

U bespaart ieder jaar opnieuw op uw energierekening. Daarnaast doet u een slimme investering, waarbij het rendement vele malen hoger is dan die van uw spaarrekening.

MetDeZon is een hecht familiebedrijf gevestigd in de Rijp (Noord-Holland). Opgericht in 2009 door Wijnand Schouten en zijn vrouw Cindy Schouten. Samen zijn zij van start gegaan met het verduurzamen van Nederland.

MetDeZon is inmiddels uitgegroeid tot een professionele leverancier en installateur van zonnepanelen. Met eigen montageteams in Noord-Holland en 15 kantoormedewerkers zijn we dagelijks bezig met het verduurzamen van Nederland.

Wil je bijdragen aan onze missie en het team verstreken?

Dan nodigen we je graag uit voor een kop koffie. Solliciteer op één van de openstaande vacatures of vertel ons via [email protected] waarom jij een goede toevoeging zou zijn op ons team.

Vacature Commercieel Medewerker Buitendienst (M/V)


Als Commercieel Medewerker Buitendienst help jij ons mee met het verduurzamen van Nederland. Jij gaat om de dag langs bij potentieel nieuwe klanten die jouw advies nodig hebben om op hun woning zonnepanelen te kunnen plaatsen. Jij maakt daarna een offerte voor de klant, waarin jij je best doet om een systeem te ontwerpen die zo goed mogelijk past bij de wensen van de klant.

Lees verder

Vacature Zonnepanelen installatieteam (M/V)Als zonnepanelen installatieteam help jij ons met het verduurzamen van Nederland. MetDeZon werkt op basis van installatiecontracten, waarin alle afspraken staan tussen het installatieteam en MetDeZon. Grijp deze unieke kans om jezelf verder te ontwikkelen in een snelgroeiend bedrijf met een fantastisch team.

Lees verder

Vacature Business Developer (M/V)Het is jouw taak om MetDeZon te helpen bij het vinden van nieuwe saleskansen of productgroepen. Na het bepalen van een doelgroep, ben jij assertief genoeg om zelf contact te leggen om deze nieuwe saleskansen op te pakken en verder te verspreiden binnen MetDeZon.

Lees verder

De meest duurzame
keuze in de markt

 


De Volger 6, 1483 GA, De Rijp

Zakelijke gegevens


KVK: 37150857
BTW: NL820685732.B01
Bank: NL97INGB0675572622