MetDeZon, de kwaliteit leverancier van Duitse zonnepanelen met duizenden tevreden klanten.

MetDeZon is een bekwame leverancier van zonnepanelen. Meer dan tien jaar geleden zijn wij begonnen met het leveren van zonnestroomsystemen aan de consumenten die graag voorop wilden lopen met het verduurzamen van Nederland.
Of het nu gaat om het leveren van doe-het-zelfpakketten of pakketten geïnstalleerd door de erkende installateurs van MetDeZon; bij ons kunt u terecht voor een snel, helder en duidelijk advies. 
Geschiedenis
MetDeZon is dé leverancier voor kwaliteitssystemen. Wij zijn begonnen in 2009 met het leveren van zonnestroomsystemen aan de consumenten die graag voorop wilde lopen met het verduurzamen van Nederland.
1Lees verder
MetDeZon is een hecht familiebedrijf gevestigd in de Rijp (Noord-Holland). Opgericht door Wijnand Schouten en zijn vrouw Cindy Schouten en gesteund door hun familie zijn zij samen van gestart aan het verduurzamen van Nederland. In de beginjaren vooral als installateur en in de jaren daarna steeds meer als adviseur. Ook is MetDeZon zich steeds meer gaan ontwikkelen en is de focus meer komen te liggen op kwaliteit, het begeleiden van onze klanten en het aanbieden van een passend advies aan de klant.

Nu, meer dan 10 jaar later, is er veel veranderd in de markt. Zo was de grootste groep klanten in 2009 tussen de 50 en 65 jaar en waren zij vooral opzoek naar een besparing in de portemonnee. Inmiddels ziet ook de jongere generatie tussen de 30 en 50 jaar het nut van zonnepanelen en zien we dat onze klanten duurzaamheid steeds belangrijker vinden.

Veel van onze klanten willen daarom ook graag investeren op de Hoofd-Hart manier. Dit betekent niet alleen zorg dragen voor een lagere energierekening, maar ook investeren in een duurzame toekomst. Dit sluit goed aan bij de missie van MetDeZon.
Onze missie
MetDeZon draagt graag een steentje bij aan een duurzamere wereld door consumenten te helpen bij het kiezen en installeren van hun eigen zonnestroomsysteem.

1Lees verder
Dit bereiken wij door als betrouwbare, deskundige en Zonnekeur gecertificeerde partner te opereren voor de Nederlandse huishoudens. De directe inkoop bij onze fabrikanten, vele jaren van ervaring, eigen gecertificeerde installateurs en persoonlijke aanpak in combinatie met kwalitatief hoogwaardige zonnepanelen, omvormers en montage systemen zorgen ervoor dat MetDeZon de beste partner is voor het verduurzamen en plaatsen van zonnepanelen op uw woning.

Daarnaast werken wij samen met bedrijven, stichtingen, (Duurzaam Bouwloket), gemeentes en VVE'S die ons helpen om meer huishoudens te bereiken en te verduurzamen.
Waar staan wij nu?
MetDeZon is trots om te kunnen vermelden dat wij al meer dan 55.000 complete systemen hebben geleverd en dat wij daarmee één van de grootste leveranciers van kwaliteitszonnepanelen van Nederland zijn!
1Lees verder
Ons enthousiaste team is dagelijks bezig met het adviseren van onze klanten, het ontwerpen van zonnestroomsystemen en het uitleveren van de zonnepanelen. En dan natuurlijk de installateurs die altijd bezig zijn met het plaatsen van de beste zonnestroomsystemen van Nederland. Door weer en wind, en uiteraard veilig met steigers, valbeveiliging en de juiste papieren. Zodat u zich ook tijdens de installatie geen zorgen hoeft te maken.

Heeft u na de installatie vragen en/ of opmerkingen? Dan kunt u die stellen bij onze klantenservice.
Onze toekomst
Wij zien elke dag dat ons verhaal steeds meer aanslaat bij de klanten. Het werken aan onze naamsbekendheid, bereikbaarheid en kwaliteit zullen speerpunten zijn in een hoog competitieve markt.

WIJ ZIJN ERKEND INSTALLATEUR


 
BEZOEK ONZE SHOWROOM (MA T/M VRIJ)
BEL 085 401 1356 VOOR EEN AFSPRAAK

STUUR ONS EEN BERICHT

[email protected] | 085 401 1356