Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

 

Geschiedenis

MetDeZon de nuchtere zonnepanelen leverancier uit het pittoresk dorpje De Rijp, net boven Amsterdam, is begonnen in 2009 met het leveren van net-gekoppelde zonnestroom systemen aan de consumenten die graag voorop wilde lopen met het verduurzamen van Nederland. Of het nou gaat om het leveren van doe ’t zelf pakketten of pakketten geïnstalleerd door de erkende installateurs van MetDeZon, bij MetDeZon kon men terecht voor een snel, helder en duidelijk advies.

Inmiddels is er veel veranderd in de markt. Zo was de grootste groep klanten in 2009 tussen de 50 en 65 jaar en inmiddels ziet ook de jongere generatie tussen de 30 en 50 jaar het nut van zonnepanelen. Veel van onze klanten willen investeren op de Hoofd-Hart manier. Dit betekent niet alleen zorgdragen voor een lagere energierekening, maar ook investeren in een duurzame toekomst. Dit sluit goed aan bij de missie van MetDeZon.


De missie

“De missie van MetDeZon is het voor consumenten betaalbaar maken van net-gekoppelde zonne-energiesystemen van een goede kwaliteit in heel Nederland, met een snel, helder, duidelijk en persoonlijk advies.“

Dit gaan we bereiken door als betrouwbare en deskundige (Zonnekeur gecertificeerd) partner te opereren voor de Nederlandse huishoudens. De directe inkoop, wat de prijs zeer aantrekkelijk maakt en financieringsmogelijkheden om ook met een kleiner budget te kunnen investeren in pv systemen. Daarnaast gaan we samenwerkingsverbanden aan met bedrijven of stichtingen (Windvogel e.d.) die ons complementeren in onze missie.


Waar staan we nu?

Inmiddels heeft MetDeZon de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in grote collectieven, zoals die van SamenZonneEnergie. Grootschallige inkoopcolllectieven namens talloze gemeenten in de provincies Noord- en Zuid-Holland en bij individuele klanten verspreidt over heel Nederland. We zijn dan ook trots om te kunnen vermelden dat we al meer dan 45.000 complete systemen hebben geleverd en dat we daarmee een van de grootste zonne-energie leveranciers van Nederland zijn.

Ons enthousiaste team is dagelijks bezig met het adviseren en berekenen van zonnestroomsystemen, het voorbereiden van het werk en het uitleveren van de zonnepanelen. En dan nog natuurlijk de installateurs die door weer en wind bezig zijn met onze missie. Door weer en wind, en uiteraard veilig met stijgers, valbeveiliging en de juiste papieren wel te verstaan. Zodat u ook tijdens de installatie zich geen zorgen hoeft te maken.

Heeft u na de installatie vragen en/ of opmerkingen? dan kunt u die stellen bij onze aftersales afdeling. Wist u overigens dat u wij sinds kort onderhoudspakketten aanbieden? Ook na installatie, geen zorgen over uw zonnestroomsysteem.


De toekomst

We zien elke dag dat ons verhaal steeds meer aanslaat bij de klanten. Het werken aan onze naamsbekendheid, bereikbaarheid en vindbaarheid zullen speerpunten zijn in een hoog competitieve markt.


Belangrijke kernwoorden

  • Verduurzamen
  • Betaalbaarheid
  • Goede Prijs-kwaliteit
  • Net gekoppelde pv systemen

 


  • Nederland
  • Betrouwbaarheid
  • Deskundigheid
  • Partnerschap
 

Logo SolarZonnekeur

 

Loading...