Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

 
 
 
 

Inschrijving en lidmaatschapkosten collectief De Windvogel

Beschikbaarheid: Op voorraad

GRATIS

Korte beschrijving

Inschrijving en lidmaatschap kosten
Collectief De Windvogel

* Vereiste velden

GRATIS

Details

Het collectief de Windvogel is een succesvol samenwerkingsverband tussen coöperatie de Windvogel en MetDeZon. 

Het Windvogel collectief is in tegenstelling tot onze andere collectieven een doorlopend collectief waarbij tussentijds geleverd wordt. Na inschrijving in dit collectief ontvangt u een kortingscode ter waarde van 15% op alle complete systemen in het assortiment van MetDeZon. 12 % hiervan is direct besteedbaar als korting in de webwinkel, 3 % van het totaalbedrag van uw bestelling dragen wij in uw naam af aan coöperatie de Windvogel. Deze 3 % gebruikt de coöperatie voor het aanschaffen van nieuwe windmolens. Voor de reglementen en statuten kijkt u op hun website http://www.dewindvogel.nl. 

U ontvangt over deze 3 % natuurlijk jaarlijks een aantrekkelijk rentepercentage conform het reglement van de coöperatie de Windvogel. 

Zo gaan wij samen voor een duurzamer Nederland !! Indien u zich hier inschrijft voor het Zoncollectief van de Windvogel bent u direct Windvogellid voor het leven. De windvogel, een coöperatieve vereniging met als doel duurzame energie te stimuleren, heeft hiermee al ruim 20 jaar ervaring. De Windvogel vraagt geen jaarlijkse contributie of andere kosten.

Eigen labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.