Wie is Heckert Solar?

Heckert Solar is een van de laatste zonnepaneelproducenten uit Duitsland. Heckert Solar is van oorsprong een echt familiebedrijf, opgericht in 2001 in Chemnitz Duitsland door Xaver Trinkerl.
Heckert Solar staat voor Duitse degelijkheid, kwaliteit en betrouwbaarheid van haar zonnepanelen. Ook staat zorg voor personeel en de directe omgeving centraal binnen het bedrijf. De zorg voor het eigen personeel is de reden geweest voor Heckert Solar om in Duitsland te blijven produceren, dit vonden zij belangrijker dan de laagste prijs.

Waarom werken wij met Heckert Solar?

MetDeZon kiest voor Heckert Solar, omdat Heckert Solar staat voor Duitse degelijkheid en hoogkwalitatieve producten. Met 15 jaar garantie op de zonnepanelen staat Heckert garant voor de producten.
Ook in Duitsland ziet de consument de waarde van Heckert Solar, het is daarom ook het meest gebruikte zonnepaneel in Duitsland! Naast de kwalitatieve zonnepanelen van Heckert, kiest het bedrijf er ook voor om zo groen mogelijk haar panelen te produceren.
De eigen zonneweides naast de fabriek moeten zorgen voor de helft van de totale energiebehoefte! De zonnepanelen beginnen dus hun duurzame leven al op een groene manier.

BEZOEK ONZE SHOWROOM (MA T/M VRIJ)
BEL 085 401 1356 VOOR EEN AFSPRAAK

STUUR ONS EEN BERICHT

[email protected] | 085 401 1356