Questions? Feedback? powered by Olark live chat software
Goodwe 3000-D-NS omvormer incl. Wifi

Goodwe 3000-D-NS omvormer incl. Wifi

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 672,51

Quick description:

Merk: Goodwe
Garantie : 10 jaar
Compact
Geluidsarm
Hoog rendement: > 97%


 

Qty:

GoodWe is een Chinese omvormerfabrikant met een meer dan optimale prijs-kwaliteitverhouding. Een “dubbel A” notering door Photon bewijst dat GoodWe, ondanks zijn gunstige prijsniveau, absoluut niet onder doet voor andere omvormers.

De omvormers uit de GoodWe D-NS-serie zijn als opvolger van de DS-serie de nieuwste monofase, dual string omvormers in het assortiment. De D-NS omvormers zijn nóg compacter, lichter én voordeliger. Het scherpe prijsniveau en de uitgebreide mogelijkheden maken de omvormers uit deze serie tot de meest interessante dual string omvormers uit de topklasse. In de D-NS-serie van GoodWe zijn de volgende omvormers verkrijgbaar: GW3000-D-NS, GW3600-D-NS, GW4200-D-NS en GW5000-D-NS.

De omvormers uit de D-NS-serie zijn standaard uitgerust met Wi-Fi connectiviteit en DC switch. De productgarantie is maar liefst 10 jaar en is uit te breiden tot 15, 20 of 25 jaar.

De GoodWe 3000-D-NS omvormer is klein en licht, ideaal voor een residentieel project waar niet veel ruimte beschikbaar is. 

Kenmerken van GoodWe

  • Compact
  • 2 MPPT Trackers
  • Geluidsarm < 25 dBa

Klik op deze link om de brochure te downloaden van Goodwe

Loading...