Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Geld besparen met zonnepanelen

rendement_kop

Geld besparen met Zonnepanelen, laat het voor uw uitrekenen

Zonnepanelen zijn niet duur meer. De huidige terugverdientijd varieert tussen de 5 en 8 jaar. De grootte van het systeem wat u aanschaft speelt daarbij een belangrijke rol. De meest nauwkeurige manier om de exacte besparingen en rendement te berekenen is samen met een adviseur. U kunt ons hiervoor bellen op: 0800-0051


Per direct voordeel, bezuinigen op uw kosten.

Met zonnepanelen op uw woning heeft u per direct meer geld tot uw beschikking, u kunt immers direct na de installatie het maandelijks voorschotbedrag verlagen bij uw energieleverancier. Ook verhogen zonnepanelen de waarde van uw huis. De tijd waarin u uw investering terugverdient hangt af van een aantal factoren. Rechts is hiervan een overzicht te zien.


Minimaal 25 jaar rendement

Zonnepanelen bestaan al sinds de jaren 60. Jaren van ervaring hebben gezorgd voor een hoog kwalitatief product wat minimaal 25 tot 40 jaar mee gaat. Bij een goede fabrikant heeft u 25 jaar vermogensgarantie. Het rendement neemt slechts tot 20% af gedurende 25 jaar. In de tabel rechts zijn de gegevens op een rij gezet.


De opbrengst van uw zonnepanelen

De energie die zonnepanelen opwekken zorgen ervoor dat uw energieverbruik uit het elektriciteitsnet daalt. Op de momenten dat u een overschot heeft aan energie draait de meter automatisch terug en word de stroom verrekend.

Alle energiemaatschappijen zijn verplicht uw opgewekte energie te verrekenen. Dit is wettelijk vastgelegd in de salderingswet.

Loading...