Questions? Feedback? powered by Olark live chat software
Flatfix Fusion montagepakket platdak (per zonnepaneel)

Flatfix Fusion montagepakket platdak (per zonnepaneel)

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 78,67

Quick description:

- Flatfix Fusion montagepakket platdak
- 20 jaar garantie
- Nederlands product

*
*
*
€ 78,67

Complete zonnepanelen montageset voor een platdak op basis van robuste Nederlandse kwaliteit.
Voorzien van zeer eenvoudige en simpele montage handleiding

Handleiding Flatfix :

Klik hier voor het datablad van Flatfix fusion
Klik hier voor de handleidingen en overige documentatie van Clickfit en Flatfix


Ballast
FlatFix Fusion is een lichtgewicht systeem. Door de gekoppelde en gesloten structuur dient het systeem enkel op een aantal strategische punten geballasteerd (verzwaard) te worden. Hierdoor is de additionele dakbelasting zeer laag. In de universele ballasthouder kunnen verschillende soorten ballast gebruikt worden, zoals grind, betonklinkers en opsluitbanden.

Dakbelasting
De zel nstellende daksteunen zorgen voor een optimale drukverdeling op het dak. Door het geringe gewicht van het systeem is de gemiddelde puntlast op de dakhuid lager dan 10kPa. De daksteunen kunnen direct op ieder type dakhuid worden toegepast zonder tussenkomst van beschermrubbers, matten of folies. De daksteunen zorgen ervoor dat het systeem boven het dak “zweeft”, waardoor neerslag zoals regen en smeltwater eenvoudig van het dak kan afvloeien.

Kabelmanagement
Het ontwerp voorziet in een geïntegreerd kabelmanagementsysteem. Om de kans op storingen in de bekabeling van het PV-systeem te reduceren kunnen de kabels en stekkers van de zonnepanelen eenvoudig bevestigd worden aan het montagesysteem. De bekabeling komt hierdoor niet op het dak te liggen.

Thermische werking
De verschillende componenten zijn aan elkaar verbonden door middel van klikbare los-vast koppelingen. Tevens kan het systeem over de stationair geplaatste daksteunen “glijden” zonder dat deze loskomen van de basiselementen. Hierdoor wordt de thermische werking van het gebouw niet doorgegeven aan het PV-systeem en vice versa. Dit voorkomt beschadigingen aan het PV-systeem of de dakhuid.

Transport en Handling
De hoofdcomponenten worden door middel van slimme klik- verbindingen gekoppeld. De basispro elen zijn reeds op maat waardoor meten en zagen op het dak niet nodig is. Doordat de basis onderdelen al op maat zijn staan de zonnepanelen altijd optimaal opgesteld ten opzichte van elkaar en worden meetfouten voorkomen. Het geringe aantal componenten en de gebruikte materialen zorgen voor een laag gewicht en volume. Dit maakt het systeem eenvoudig in opslag, transport en handling.

Calculatie
Met behulp van de calculatietool kan ieder afzonderlijk project eenvoudig berekend worden. Zowel de benodigde materialen als de ballastlocaties kunnen met de calculatietool worden bepaald. Tevens is het mogelijk om bouwtekeningen te creëren.

Materiaal
De basiscomponenten van het FlatFix Fusion systeem zijn vervaardigd uit hoogwaardig aluminium, gecoat staal en hightech kunststof. Alle toegepaste materialen zijn uitvoerig getest op kwaliteit, duurzaamheid en weersinvloeden zoals UV, vorst en water en luchtvochtigheid.

Garantie
Het FlatFix Fusion systeem is getest in de windtunnel en is beschermd door meerdere patenten. FlatFix Fusion is een 100% Nederlands product met een unieke garantie van 20 jaar. 

Loading...