Kennisbank: Servicedesk > Formulieren
Retourformulier | Apparaat defect
Geplaatst door MetDeZon Aftersales, Last modified by MetDeZon Aftersales aan 01 October 2012 02:23 PM

Om u zo snel mogelijk van dienst te zijn zal een van onze medewerkers u in veel gevallen vragen het retourformulier in te vullen.
Deze kunt u downloaden op <a href="http://www.zonnepanelen.nl/formulieren/retourformulier.pdf">deze link.</a>
Dit formulier kunt u ingevuld aan ons retourneren, per e-mail, op adres [email protected]

Na het e-mailen van het ingevulde formulier kunt u uw defecte apparaat opsturen naar :

MetDeZon B.V.
De Volger 6
1483 GA  DE RIJP
NEDERLAND

Na ontvangst van uw apparaat zullen wij deze in de meeste gevallen doorsturen naar de fabriek of importeur. Hier kan enige tijd overheen gaan.
Wij maken van dit traject een maatwerkofferte in onze administratie zodat wij dit traject kunnen behandelen als order en de order tussentijds ook van commentaar kunnen voorzien, indien nodig.
Zodra wij het gerepareerde apparaat weer retour ontvangen van de fabriek of importeur zullen wij de maatwerkofferte vrijgeven aan ons magazijn en hierop zal het gerepareerde apparaat aan u worden verzonden.

Het kan natuurlijk zijn dat het defect niet onder garantie kon worden gerepareerd. MetDeZon zal u dan vooraf een melding sturen met eventuele bijkomende kosten.
Ook kan het zijn dat uw apparaat in zijn geheel niet defect is geweest. MetDeZon zal in dit geval 50 euro kosten aan u in rekening brengen voor alle verzendingen van en naar
de fabriek of importeur + het testen van het apparaat. U krijgt dan een betaalverzoek/factuur per e-mail. Na ontvangst van de betaling zullen wij uw apparaat dan retour sturen.

Team MetDeZon.


Reacties (0)
Nieuwe reactie plaatsen
 
 
Volledige naam:
Email:
Reacties: