Rijksoverheids subsidie en andere subsidie

 • Voor de mensen uit Limburg die er over denken zowel de LES-subsidie als de Overheids-subsidie aan te vragen.. Helaas, je kan geen gebruik maken van beide subsidies.

   

  LES heeft geen voorwaarden/restricties betreft meerdere subsidies, Rijksoverheid wel. Ik dacht een maas in de voorwaarden van de Rijksoverheid te hebben gevonden door eerste de Rijksoverheids subsidie aan te vragen. Op dat moment is er geen andere subsidieaanvraag. Als de Rijksoverheids subsidies dan was toegekend en uitgekeerd zou ik de LES subsidie aanvragen. Maar de Rijksoverheid heeft een voorwaarden dat als men na toekenning van de subsidie nog een subsidie krijgt (van gemeente/provincie) men de Rijksoverheidssubsidie moet terug betalen.

   

  Jammer maar geen probleem, mensen uit Limburg kunnen het beste de LES-subsidie aanvragen, die keert maximaal 1000 euro, beter dan de max van 650 van de overheid.

1 comment
 • Erik Eriksen
  Erik Eriksen Nuttig om te weten. Ben benieuwd of ze dit actief zullen controleren. Ik heb er niks mee te maken, dus heb geen keuze, woon veel verder in het noorden :) Alleen subsidie van rijksoverheid.
  July 25, 2012