Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Collectieven en projecten

Collectieven en projecten
 • Voetbalvereniging Kwiek '78 Actie

  kwiek78-def

  UNIEK AANBOD VOOR VOETBALVERENIGING KWIEK '78 Zonnepanelen voor een scherpe prijs? Profiteer van de voetbalvereniging Kwiek '78 actie! Wij van MetDeZon zijn samen met Kwiek '78  een actie gestart. U ontvangt maar liefst 5% korting op een compleet zonnestroom systeem plus het BTW voordeel van ongeveer 21%.

  Beloning Club van 78 Wanneer u een bestelling plaatst steunt u de club van 78 ook nog eens een beloning van €100,-. Dit wordt in het potje gestopt voor de ontwikkelingen van voetbalvereniging Kwiek '78.

  De Kwiek '78 actie bestaat uit: - 5% korting op een compleet zonnestroom systeem - Gratis ontzorging op de BTW teruggave. Klik hier voor meer informatie! - €100,-  beloning voor de club van 78 (Per bestelling)

  Contact Wilt u meer weten over de Kwiek '78 actie? Bel ons via 0800-0051 of e-mail naar [email protected] Of kijk voor meer informatie op www.zonnepanelen.nl.

  Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvende offerte.
  Upload hier een foto van uw dak:

 • Bedrijfscollectief

  Bedrijfscollectief-Mayr-Melnhof (1)

  Kortingen-v4

  UNIEK AANBOD VOOR DE MEDEWERKERS VAN MAYR-MELNHOF Zonnepanelen voor een scherpe prijs? Doe mee aan het collectief voor medewerkers van Mayr-Melnhof! Wij van MetDeZon zijn samen met Mayr-Melnhof een collectief gestart. U krijgt maar liefst 15,5 % korting plus het BTW voordeel van ongeveer 21%.

  Als klap op de vuurpijl verloten wij een gratis zonnepanelensysteem!

  ________________________________________________________________

  Rekenvoorbeeld Een systeem van 12 zonnepanelen inclusief installatie kost met deze actie: € 3101,- Het systeem levert: € 645,84 per jaar op. Dat betekent een terugverdientijd van: 4.8 jaar. Hierna geniet u nog 20 jaar van uw zonnestroom systeem!

  * Dit is een berekening uitgaande van 12 panelen van 260 Wp onder ideale omstandigheden. Wilt u weten wat zonnepanelen in uw situatie kunnen besparen? Vul dan snel onderstaand formulier in voor een persoonlijke advies.

  En het kan nog beter: In sommige gemeentes wordt er momenteel ook subsidie gegeven.Rekenvoorbeeld (1) MetDeZon weet waar en informeert u graag.

  • Een totaal overzicht van alle pakketten die wij binnen dit collectief bieden  U beschikt over voldoende ruimte en u wilt een korte terugverdientijd? Compleet zonnestroom systeem met 260 Watt/ piek zonnepanelen Bekijk het prijsoverzicht en klik hier!
  • U heeft minder ruimte en u wilt panelen met een hoogrendement? Compleet zonnestroom systeem met 290 Watt/ piek zonnepanelen Bekijk het prijsoverzicht en klik hier!

  Meer informatie over de keuze van een compleet zonnestroom systeem: klik hier

  ________________________________________________________________

  Over MetDeZon

  MetDeZon de nuchtere zonnepanelen leverancier uit het pittoresk dorpje De Rijp, net boven Amsterdam,

  is begonnen in 2009 met het leveren van net-gekoppelde zonnestroom systemen aan de consumenten die graag voorop wilde lopen met het verduurzamen van Nederland. Of het nou gaat om het leveren van doe ’t zelf pakketten of pakketten geïnstalleerd door de erkende installateurs van MetDeZon, bij MetDeZon kon men terecht voor een snel, helder en duidelijk advies.

  Stappen om te volgen..

  1) Offerte Op basis van uw verzoek ontvangt u van ons via de e-mail een vrijblijvende offerte inclusief persoonlijk advies. Deze is ter indicatie wat de zonnepanelen voor u kunnen betekenen.

  2) Gesprek over offerte MetDeZon zal u telefonisch benaderen binnen afzienbare tijd. MetDeZon controleert met u exact de mogelijkheden en past zo nodig de offerte aan. In overleg met u bespreken wij of alles helder is en of u voldoende informatie heeft om een besluit te kunnen nemen over de offerte.

  3) Uw besluit over de offerte plus planning Indien u akkoord bent met de offerte wordt u in contact gebracht met onze afdeling planning/werkvoorbereiding voor het afspreken van een verzenddatum of installatiedatum. Wanneer MetDeZon installeert geschiedt de betaling achteraf.

  4) De installatiedag! Op de afgesproken datum komt een van onze installatieteams bij u langs. De teamleider neemt eerst de volledige installatie met u door. Met uw goedkeuring gaan starten zij met de werkzaamheden op het dak, in het huis en aan de meterkast. Ter afronding loopt de teamleider met u de werkende installatie na en controleert of de installatie naar uw tevredenheid is verlopen.

  5) Factuur en betaling Na het werkend opleveren van uw zonnepanelen systeem verkrijgt u de factuur. Dit is tevens uw garantiebewijs!

  Invulformulier vrijblijvende offerteaanvraag:
  Upload hier een foto van uw dak:

 • Burenkorting - Samen zonnepanelen is samen korting!

  Als u inmiddels trotse bezitter bent van zonnepanelen van MetDeZon, dan is dit natuurlijk fantastisch. Maar wist u dat u bij MetDeZon nog meer geld kunt verdienen met uw zonnepanelen? MetDeZon waardeert uw inzet voor Zonnepanelen en een duurzaam Nederland. Daarom krijgt u dit najaar 100 euro cashback voor iedere buurman of buurvrouw die u overtuigt om zonnepanelen aan te schaffen bij MetDeZon. De 100 euro cashback geldt alleen voor bestaande klanten van MetDeZon.

  Hieronder een overzicht van van de cashback actie:

  1 huis is €100,- cashback 2 huizen is €200,- cashback 3 huizen is €300,- cashback 4 huizen is €400,- cashback 5 huizen is €500,- cashback (€500,- is de maximale cashback)

  Overzicht-Cashback

  Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden en burenkorting dan kan u altijd contact met ons opnemen via [email protected] of via 0800-0051. Of wilt u hulp bij het overtuigen van uw buren, of samen met MetDeZon een informatieavond organiseren? ook dit is mogelijk.

  Aanmelden en voorwaarden - Overtuig uw buren en laat hen een bestelling plaatsen bij MetDeZon. - Geef vooraf per e-mail de bestelling door aan: [email protected] en vermeld hierbij uw eigen bestelnummer en rekeningnummer. ( zowel van de nieuwe als van de bestaande klant ) - Let op: Uw eigen en ook de nieuwe bestelling moet minimaal 1000 euro bedragen.

  Offerte-aanvraag (2)
3 artikel(en)
Loading...