Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Burencollectief

Slider Burenbox

BURENCOLLECTIEF

Zonnepanelen voor een scherpe prijs? Doe dan mee met het buurtcollectief. U profiteert nu namelijk van de Gratis BTW teruggave + flinke kortingen.
Bij 3+ deelnemers (woningen) ontvangt u 8% korting.

Via het onderstaande formulier kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Voor het berekenen van de kortingen is het belangrijk dat u het juiste collectief selecteert, dit is uw postcode + plaatsnaam.

Het proces:
1) Op basis van uw verzoek ontvangt u van ons via de e-mail een vrijblijvende offerte inclusief persoonlijk advies. Deze is ter indicatie wat de zonnepanelen voor u kunnen betekenen.
2) Gesprek over offerte MetDeZon zal u telefonisch benaderen binnen afzienbare tijd. MetDeZon controleert met u exact de mogelijkheden en past zo nodig de offerte aan. In overleg met u bespreken wij of alles helder is en of u voldoende informatie heeft om een besluit te kunnen nemen over de offerte.
3) Uw besluit over de offerte plus planning Indien u akkoord bent met de offerte wordt u in contact gebracht met onze afdeling planning/werkvoorbereiding voor het afspreken van een verzenddatum of installatiedatum. Wanneer MetDeZon installeert geschiedt de betaling achteraf.
4) De installatiedag! Op de afgesproken datum komt een van onze installatieteams bij u langs. De teamleider neemt eerst de volledige installatie met u door. Met uw goedkeuring gaan starten zij met de werkzaamheden op het dak, in het huis en aan de meterkast. Ter afronding loopt de teamleider met u de werkende installatie na en controleert of de installatie naar uw tevredenheid is verlopen.
5) Factuur en betaling Na het werkend opleveren van uw zonnepanelen systeem verkrijgt u de factuur. Dit is tevens uw garantiebewijs!

Mocht u verder nog vragen hebben dan horen wij natuurlijk graag! Dit kan via [email protected] en het telefoonnummer 085-4011356.

* Verplichte velden

Loading...