Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Slider Burenbox

AANVRAAG BURENBOX

Als u inmiddels trotse bezitter bent van zonnepanelen van MetDeZon, dan is dit natuurlijk fantastisch. Maar wist u dat u bij MetDeZon nog meer geld kunt verdienen met uw zonnepanelen?
MetDeZon waardeert uw inzet voor zonnepanelen en een duurzaam Nederland. Daarom krijgt u 100 euro beloning voor iedere buurman of buurvrouw die u overtuigt om zonnepanelen aan te schaffen bij MetDeZon.
Om u hiermee te helpen hebben wij de burenbox bedacht. In de burenbox vindt u 250 flyers om te verspreiden in uw buurt. Wanneer u meer flyers wilt ontvangen, stuur dan een bericht naar [email protected] en geef aan hoeveel extra flyers er geleverd moeten worden, dit geldt natuurlijk ook voor de visitekaartjes.

Om zoveel mogelijk buren over te halen hebben wij wat tips en trucs beschreven voor het organiseren van een buurtcollectief. U mag natuurlijk ook zelf ideeën bedenken en uitvoeren.


Vinkje Tip 1: Uw buren aanspreken bij de deur en het bespreken van de flyer.

Vinkje Tip 2: Uw buren uitnodigen om uw zonnestroom systeem te bekijken in uw huis.

Vinkje Tip 3: Het bezorgen van de flyer en uw buren na een paar dagen nabellen.

Vinkje Tip 4: Een informatiebijeenkomst organiseren. Ook kan er een medewerker van MetDeZon langs komen om bijv. een presentatie te geven.

Vinkje Tip 5: Een groeps WhatssApp starten met uw buren. MetDeZon kan in de groepsapp de vragen van uw buren beantwoorden. Het nummer dat u kan toevoegen is 0648407762 (Alleen chat)


Wanneer uw buren geïnteresseerd zijn in zonnepanelen dan kunnen ze het beste het formulier op www.zonnepanelen.nl/collectief invullen. Wij nemen dan z.s.m. contact op met uw buren voor meer informatie. Wanneer uw buren overgaan tot bestelling laten wij dit u weten. Circa 8 weken na het verspreiden van de flyer wordt er gekeken hoeveel uw beloning is geworden en wordt het bedrag overgemaakt naar uw rekening. MetDeZon houdt u hiervan op de hoogte.


Mocht u verder nog vragen hebben dan horen wij dat natuurlijk graag! Dit kan via [email protected] en het telefoonnummer 085-4011356

* Verplichte velden

Loading...