Start / Ontwikkelingen / ZekerVanZon laat de zon écht voor iedereen schijnen.

ZekerVanZon laat de zon écht voor iedereen schijnen.

MetDeZon brengt zonne-energie voor iedereen binnen handbereik, met ZekerVanZon. Gratis stroom leek tot nu toe alleen te bestaan voor mensen die in staat zijn te investeren. Nu niet meer. Iedereen met een eigen dak, kan voortaan profiteren van zonnestralen.

Het kost per saldo niets, want deelnemers betalen hun eigen zonnecollectoren met het geld dat ze besparen op hun huidige energierekening. MetDeZon en Banco Santander bedachten deze manier van financieren. Vanaf vandaag kan heel Nederland via www.zekervanzon.nl meedoen.

Per saldo gratis energie
“Betaal de installatie in niet meer dan acht jaar af met de opbrengst van zonne-energie. Daarna profiteer je nog 17 jaar van gratis stroom.” De belofte van ZekerVanZon. In samenwerking met Banco Santander heeft initiatiefnemer MetDeZon een financieringsplan opgesteld dat zonnecollectoren voor iedereen betaalbaar maakt. Ook de mensen die de besparing het meest kunnen gebruiken. De zon maakt een eind aan veel te hoge energierekeningen. Het geeft verlichting in tijden van financiële donkerte. Gebruikers betalen maandelijks een deel van hun eigen installatie. Met het geld dat ze anders naar hun energieleverancier zouden overmaken. Per saldo kost de installatie dus niets.

Zon voor een stralende toekomst
ZekerVanZon is niet alleen aardig voor de portemonnee. Ook onze planeet vaart er wel bij. De zomer van 2013 is natuurlijk een mooi voorbeeld. We hebben zon in overvloed en het is zonde om er alleen een mooi kleurtje mee te krijgen. Energiemaatschappijen doen hun best om de Aarde zo snel mogelijk uit te hollen. ZekerVanZon maakt het vanaf nu mogelijk om daar een eind aan te maken. Voor iedereen. Zo besparen we niet alleen op veel te dure fossiele brandstoffen, maar geven we volgende generaties ook een kans op een mooi bestaan.

De leverancier die verder denkt
MetDeZon – initiatiefnemer van ZekerVanZon – is de leverancier van zonnepanelen die verder denkt. Verder dan de grenzen van fossiele brandstoffen en nu ook verder dan financiële beperkingen. De zon schijnt voor iedereen en haar energie is nu ook voor iedereen bruikbaar. Op www.zekervanzon.nl staan alle voordelen op een rij. Iedereen die houdt van besparen op een milieuvriendelijke manier, kan op de site een eigen, passende installatie bestellen.