Start / Ontwikkelingen / Wordt vriend van MetDeZon!

Wordt vriend van MetDeZon!

MetDeZon beloont zijn vaste klanten met extra voordeel binnen het nieuwe klantenprogramma: Vrienden van MetDeZon. Verzamel spaarpunten en wissel deze in tegen fikse kortingen. Uw voordeel kan hoog oplopen! Er zijn 3 manieren om spaarpunten te verzamelen:

– Koop iets in onze webstore: zonnepanelen.nl
– Breng een nieuwe klant aan.
– Schrijf een review in de webstore.

Spaarpunten kunnen worden ingewisseld bij een volgende aankoop en u krijgt automatisch korting.


Kopen = korting op uw volgende aankoop
Wanneer u een aankoop doet in de webstore krijgt u automatisch spaarpunten. Deze kunnen bij uw volgende aankoop ingewisseld worden voor een kortingpercentage over het totaalbedrag van de aankoop. Dit kan oplopen tot honderden Euro’s.


Breng een nieuwe klant aan en krijg beide korting
MetDeZon hoopt dat klanten die een installatie hebben aangeschaft enthousiast raken over de producten en de service van MetDeZon. Indien u een familielid, vriend, collega of bekende kan overhalen om ook over te stappen op een zonnestroom systeem van MetDeZon dan krijgt u, en diegene die u heeft aangebracht, 2% korting op de volgende aankoop.


Laat uw stem horen en wordt beloond
MetDeZon hoort veel positieve verhalen over haar producten. Klanten worden nu uitgenodigd om hun ervaring te delen met andere klanten. Op de webstore worden deze zogenaamde reviews bij de desbetreffende producten geplaatst. Zo wordt uw ervaring gedeeld met de bezoekers van de webstore. U helpt hiermee iemand anders en uzelf in de vorm van extra spaarpunten.


Last but not least
Tot slot wordt het de bezoekers van de website makkelijk gemaakt om de informatie over de producten te delen via Social Media. Onder alle producten staan de buttons van o.a. Twitter, Facebook en Hyves. Door op deze button te klikken wordt er een link aangebracht op uw eigen Social Media pagina. Hiermee laat u zien dat u een echte vriend bent van MetDeZon!