Start / Ontwikkelingen / Windvogel zorgt voor 15 procent korting op inkoopactie zonnepanelen

Windvogel zorgt voor 15 procent korting op inkoopactie zonnepanelen

De windvogel heeft voor alle leden een extra korting van 15 procent bedongen op zonnepaneelsystemen bij MetDeZon. De korting geldt niet alleen voor de systemen zelf, maar ook voor de installatie. Deze collectieve inkoopactie loopt tot en met 5 december 2011, dus wees er snel bij.

“Wij hebben voor MetDeZon gekozen omdat wij goede ervaringen hebben met dit enthousiaste bedrijf en zij een zeer uitgebreide en goede website hebben met uitstekende service. Tevens berekent het bedrijf de laagste prijzen in de markt.” Aldus De Windvogel.

Nog geen lid?
Geen lid van De windvogel, geen probleem. Iedereen kan lid worden. Voor éénmalig 50 euro ben je lid voor het leven en kun je meedoen met deze actie. Dus vertel je buren, vrienden, collega’s hoe zij kunnen profiteren van deze inkoopactie en zo eenvoudig hun steentje kunnen bijdragen aan een beter milieu. Meer informatie vind u hier.

Hoe werkt het?
Kijk voor een voordelig zonnepaneelpakket op www.zonnepanelen.nl, geef aan welk systeem je wilt en kies voor een doe-het-zelf pakket of laat het door MetDeZon installeren. Gebruik vervolgens de kortingscode welke u ontvangen heeft als lid van de Windvogel en ontvang direct 15 % korting!