Start / Ontwikkelingen / Verlengt tot 31 maart 2012: 15% extra korting via De Windvogel..!

Verlengt tot 31 maart 2012: 15% extra korting via De Windvogel..!

Na enorm succes van de gezamenlijke inkoopactie van MetDeZon en de duurzame coöperatie De Windvogel, kunnen we met trots vertellen: we gaan door..!

Leden van De Windvogel kunnen profiteren van maarliefst 15% extra voordeel op zowel een zonnestroomsysteem als een installatie door MetDeZon!

“Wij hebben voor MetDeZon gekozen omdat wij goede ervaringen hebben met dit enthousiaste bedrijf en zij een zeer uitgebreide en goede website hebben met uitstekende service. Tevens berekent het bedrijf de laagste prijzen in de markt.” Aldus De Windvogel.

Nog geen lid?
Geen lid van De windvogel, geen probleem. Iedereen kan lid worden. Voor éénmalig 50 euro ben je lid voor het leven en kun je meedoen met deze actie. Dus vertel je buren, vrienden, collega’s hoe zij kunnen profiteren van deze inkoopactie en zo eenvoudig hun steentje kunnen bijdragen aan een beter milieu.

Hoe werkt het?
Kijk voor een voordelig zonnepaneelpakket op www.zonnepanelen.nl, geef aan welk systeem je wilt en kies voor een doe-het-zelf pakket of laat het door MetDeZon installeren. Gebruik vervolgens de kortingscode welke u ontvangen heeft als lid van de Windvogel en ontvang direct 15 % korting!