Start / Informatie / Reviews, collectieven en samenwerkingen van MetDeZon

Reviews, collectieven en samenwerkingen van MetDeZon

Reviews, collectieven en samenwerkingen

Een goede prijs/kwaliteit verhouding, gedegen kennis en al jarenlang actief. Een aantal redenen waarom u bij MetDeZon aan het juiste adres bent. En wij hebben de referenties en reviews om dit te bewijzen…

In het verleden heeft MetDeZon aan meerdere inkoopacties meegedaan, zoals die van SamenZonneEnergie. Vereniging Eigen Huis organiseert tevens dergelijke acties. Vaak een inkoopactie waarbij strenge eisen worden gesteld aan de producten, organisatie en installatie. Niet alleen op het gebied van garanties en kwaliteit, maar ook bijvoorbeeld op het gebied van veiligheid.

We zijn dan ook erg trots om te kunnen zeggen dat MetDeZon in totaal vijf grote projecten heeft uitgevoerd in de afgelopen jaren voor meer dan 9000 klanten in zowel Noord-Holland als Zuid-Holland. De projecten waarbij wij actief zijn geweest:

  • 1e project in Noord Holland
  • 1e project in Zuid Holland
  • 2e project in Noord Holland
  • 4e project in Zuid Holland
  • 4e project Noord Holland

Wij weten daarom als geen ander waar goede producten en diensten aan moeten voldoen, hierop zijn wij namelijk geselecteerd. Een klanttevredenheid van 8,4 tijdens dit soort projecten behaal je niet zomaar..

Inmiddels heeft de markt de strenge eisen vanuit dergelijke projecten voor een groot deel overgenomen in het keurmerk Zonnekeur. (www.zonnekeur.nl) Natuurlijk is MetDeZon in bezit van dit keurmerk en hier zijn wij trots op.

Het nadeel van een dergelijke inkoopacties?

Een advies op maat is vaak niet mogelijk. U bent toch één van de deelnemers. Een “standaard” aanbod staat een persoonlijk advies vaak in de weg. Dit zien we vaak terug bij huidige klanten, die zich ook inschrijven voor een collectief.

Een voorbeeld: De pakketten die aanboden worden hebben vaak een korte terugverdientijd, maar dit is niet altijd voordelig als u een langere tijd in uw woning blijft wonen, zeg 8-10 jaar of langer.. In dat geval kunt u beter kiezen voor panelen met een hoger vermogen. Bijvoorbeeld JASolar 290 Wp in plaats van 260 Wp. Deze zonnepanelen hebben een iets langere terugverdientijd, maar nadat ze zijn terugverdient, leveren ze veel meer op..

Voorbeeld

Stel u kunt kiezen voor twee zonnestroom systemen:

  • 12 zonnepanelen van 260 Wp. Voor een bedrag van: € 4232,81
  • 12 zonnepanelen van 290 Wp. Voor een bedrag van: € 5337,31
260 Wp zonnepanelen 290 Wp zonnepanelen
1,0 jaar € 617,00 € 689,00
5,0 jaar € 3085,00 € 3445,00
6,8 jaar € 4232,81  
7,7 jaar   € 5337,31
10,0 jaar € 6170,00 € 6890,00
15,0 jaar € 9255,00 € 10355,00
20,0 jaar € 12340,00 € 13780,00

Bovenstaande tabel laat zien wat de terugverdientijd is van beide systemen. Zonnepanelen van 260 Wp verdienen zich terug in 6.8 jaar en een zonnestroom systeem van 290 Wp heeft u terugverdient in 7.7 jaar. Maar als u nu kijkt naar wat u verdient na 20 jaar ziet u daar een groot verschil. Gaat u voor een korte terugverdientijd en een waardevermeerdering van uw woning, of blijft u nog even in uw woning en haalt u meer uit uw oppervlakte? De prijzen in de tabel zijn overigens incl. BTW, MetDeZon verzorgt momenteel gratis uw BTW teruggave.

Daarnaast zijn er vele andere voorbeelden te noemen die in een collectief aangemerkt worden als onmogelijk, terwijl er bij een iets ruimere blik een prima oplossing gevonden kan worden. Warm dak, indak systeem, hoger rendement door de keuze van een ander type paneel etc.. Weet u zeker dat u het beste zonnestroomsysteem kiest?

MetDeZon in samenwerking met 115 gemeentes!

Verder is MetDeZon ook aangesloten bij Duurzaam Bouwloket. Hier geven 115 gemeenten informatie en advies over het verduurzamen van uw woning. Verder kunnen ze u informeren over het beleid in uw gemeente. Uiteraard doen zij alleen zaken met gerenommeerde bedrijven.

http://duurzaambouwloket.nl/

 

Duurzaam bouwloket

 

Laat u vandaag nog goed en volledig adviseren

Wij helpen u graag vandaag nog met een goed advies. Lijkt het u interessant? Dan maken we graag een vrijblijvende offerte voor u. Uiteraard kunnen wij u ook helpen met het organiseren van een (buurt)collectief, zo bespaart u nog meer!