Start / Nieuws / Sportvereniging Kwiek ’78 heeft zonnepanelen!
Kwiek '78 zonnepanelen

Sportvereniging Kwiek ’78 heeft zonnepanelen!

Kwiek ’78 investeert in zonnepanelen!

Sportvereniging Kwiek ’78 heeft sinds april zijn eigen zonnestroomsysteem en wekt op dit moment hun eigen energie op! Enkele leden zijn zo enthousiast over de zonnepanelen van MetDeZon dat zij het initiatief hebben genomen om de voetbalvereniging te verduurzamen. Hiermee maakt ook Kwiek een stap richting een duurzame wereld!

Met de 41 geïnstalleerde zonnepanelen wordt er jaarlijks zo’n 9.115 kWh bespaart op de energierekening. Deze investering verdient zich binnen 6,5 jaar terug, waar de zonnepanelen minimaal 25 jaar mee gaan.

Naast het financieel voordeel draagt de vereniging natuurlijk ook bij aan een beter milieu en vervullen zij hiermee hun prachtige voorbeeldfunctie. De opbrengsten van het systeem staan jaarlijks gelijk aan het energie verbruik van ongeveer 3 huishoudens. Een geweldige bijdrage!

Samenwerking

Om ook de leden van de sportclub te laten profiteren van zonne-energie hebben we samen met het bestuur een speciaal collectief opgericht. Zo kunnen de leden nu ook thuis profiteren van zonne-energie. Voor meer informatie: http://www.kwiek78.nl

MetDeZon bedankt Kwiek ’78 & de Club van 78 voor het vertrouwen in MetDeZon en wij wensen iedereen heel veel zonnige uren toe!

Wilt u zelf ook een collectief starten met uw sportvereniging, bedrijf, buren? Dan kunt u contact opnemen met: r.bakker[@]metdezon.nl